Kantoorvloeren

Op zoek naar een partner met een ruime kennis over kantoorvloeren in Nederland? Kies LEOXX.
 

Bekijk hier de collectie


Waarom kantoorvloeren van LEOXX?

Bij LEOXX zullen we er altijd alles aan doen om onze klant tevreden te krijgen en te houden. Wij begeleiden je met onze kennis, ervaring en creativiteit door het hele proces: van ontwerp tot realisatie. LEOXX is een onderneming met een eigen innovatieve blik op projectvloeren. Met onze zeer uitgebreide collectie duurzame kwaliteitsvloeren zijn we dé partner voor architecten, interieurontwerpers en projectinrichters.

Alle soorten kantoorvloeren onder een dak bij LEOXX.

Met een breed assortiment aan kantoorvloeren in Nederland is LEOXX de partner bij je zoektocht naar de juiste vloerbekleding. Wij hebben ervaring met vloerbedekkingen voor allerlei soorten toepassingsgebieden, waaronder:

  • Kantoorpanden
  • Horeca
  • Scholen
  • Winkels
  • Zorginstellingen
  • Theaterpanden

Persoonlijke kantoorvloeren

De kantoorvloeren van LEOXX zijn er in alle soorten en maten. Met ons brede aanbod kunnen wij altijd een bijzondere kantoorvloer vinden die exact aansluit op de wensen van je opdrachtgever. Onze kantoorvloeren zijn zogezegd ‘persoonlijk’, omdat wij ons altijd zoveel mogelijk inleven in onze klanten. De vraag is altijd: welke vloer past bij de rest van de omgeving, zowel functioneel als esthetisch? Onze ervaren adviseurs zijn er om jou te ondersteunen in het kiezen van een kantoorvloer.

Je eigen kantoorvloer ontwerpen

Een eigen print voor op een kantoorvloer ontwerpen? Dat kan bij LEOXX. In samenwerking met een adviseur (of zelf een ontwerp aanleveren) een vloer ontwerpen die naadloos aansluit bij jouw interieurconcept, dat is LEOXX.

Vragen over onze kantoorvloeren?

Als je vragen hebt over een aantal van onze kantoorvloeren ben je altijd welkom in ons creatieve centrum, waar wij al je vragen kunnen beantwoorden. Als je graag vanaf locatie meer wilt weten over onze kantoorvloeren kun je gratis stalen aanvragen, bellen naar: +31(0)30 63 51 000 of een e-mail sturen naar info@leoxx.nl.
 

BEKIJK HIER DE COLLECTIE

Feel free to share

kantoorvloeren.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact

OP ZOEK NAAR IETS SPECIFIEKS?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste vloer!

Neem contact op