Milieuvriendelijk interieur

Een milieuvriendelijk, functioneel en esthetisch interieur! Dat kan met de natuurlijke vloerbedekkingen van LEOXX, want voor een mooi interieur hoef je niet het milieu te belasten. 

Duurzaam en milieuvriendelijk interieur

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en bieden onze klanten milieuvriendelijke en duurzame vloeren. Onze milieuvriendelijke vloeren laten een zo klein mogelijke ecologische footprint achter en zijn CO2-neutraal, recycled of recyclebaar. Ook hebben ze doorgaans een langere levensduur en vereisen ze weinig onderhoud. Vloeren met een langere levensduur hoeven minder vaak vervangen te worden. Vloeren die weinig onderhoud vereisen zijn minder milieubelastend. Dit zijn allemaal factoren waar wij tijdens het selecteren en ontwikkelen van de collectie rekening mee houden. 

Milieuvriendelijke collectie voor een duurzaam interieur

Voor een milieuvriendelijk interieur hoef je niet veel te doen of te laten. Je kan met onze collecties fantasierijke decors creëren, verschillende materialen gebruiken en texturen met elkaar mixen voor een spannend effect.

Verrassende materialen en texturen

Er komen steeds weer nieuwe ideeën voor milieuvriendelijke vloeren bij. Heb je wel eens gedacht aan restmaterialen als banaanvezels? Deze worden vaak weggegooid in het proces, wat ontzettend zonde is. Deze vezels zijn namelijk oersterk en prachtig om te zien. Of bamboe bijvoorbeeld. Bamboe is sterker dan hout en ademt beter dan katoen. Ideaal dus om mooie karpetten van te maken. Met deze karpetten creëer je een prettige, natuurlijke look en feel! 

Creëer een unieke vintage uitstraling 

Als je voor een milieuvriendelijk interieur kiest is de gemakkelijkste optie misschien nog wel het hergebruiken van producten. Deze producten bestaan tenslotte al en kunnen met weinig belasting voor het milieu weer helemaal opgefrist en bijgeverfd worden. De prachtig gekleurde karpetten van de REused collectie zijn helemaal samengesteld uit gebruikt materiaal en hebben een unieke ‘vintage’ uitstraling. Perfect voor op de vloer of aan de muur dus. 

Vragen over een milieuvriendelijk interieur?

Heb je meer informatie nodig over het creëren van een milieuvriendelijk interieur? Je kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon: 030 635 10 00.

milieuvriendelijk-interieur.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact