Projectstoffering

LEOXX is een ervaren partner voor projectstoffering. Kies uit ons brede aanbod in duurzaam zachte en harde vloeren en vind de vloer die perfect aansluit bij jouw interieurontwerp.
 

Bekijk ons aanbod


Projectstoffering: voor elk vraagstuk een passende vloeroplossing

We bieden onze expertise en adviseren architecten, interieurontwerpers en projectinrichters op functioneel en esthetisch vlak. Voor vrijwel elk vraagstuk op het gebied van projectstoffering hebben wij een passende en duurzame vloeroplossing.

Dankzij onze printtechniek kunnen we elk ontwerp printen op (kamerbreed) projecttapijt, karpet, wandbekleding en tapijttegels.

Elke ruimte krijgt een eigen look en feel

Geef elke ruimte een eigen unieke look en feel met de projectstoffering van LEOXX. Combineer materialen, texturen, kleuren, formaten en speel met de structuren om tot een verrassend vloerontwerp te komen.

Creëer een functioneel en esthetisch ontwerp

Met onze collectieboeken kun je eenvoudig switchen tussen merken, materialen, kwaliteiten, dessins en kleuren. Door de verschillende dessins te combineren kom je telkens weer tot een origineel ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is. 

Onze projectstoffering is toepasbaar in:

  • Kantoren
  • Hospitality & leisure
  • Zorginstellingen
  • Onderwijsinstellingen
  • Retail
  • Openbare ruimtes
  • Modulaire ruimtes
  • Transportbedrijven
  • Industrie

UNIEKE UITSTRALING MET 2TEC2

Bijzondere eyecatchers in onze collectie zijn de 2tec2 PVC projectvloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van geweven vinyl en maken gebruik van traditionele weefwijzen in combinatie met moderne materialen. Het Belgische merk weet als geen ander uit te blinken in duurzaam design. Enerzijds de looks van textiel, anderzijds het praktische synthetische materiaal dat weinig onderhoud vergt. 2tec2 is geschikt voor intensief gebruik en is eenvoudig te plaatsen.

Projectvloer nodig? Kom bij ons 'over de vloer'!

Leoxx is specialist op het gebied van projectvloeren voor kantoren, winkelpanden of andere projecten. Opdrachtgever, architect of projectleider? Laat je inspireren door onze collectie in ons creatieve centrum in Houten. Maak van tevoren een afspraak via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl.

 


BEKIJK ONS AANBOD

projectstoffering

Feel free to contact

Feel Free
to contact