PVC Projectvloeren

Welkom bij LEOXX, dé adviseur voor architecten, interieur- en projectontwerpers in hun zoektocht naar een passende PVC projectvloer. Ga naar de collectie en kies jouw vloer uit voor een gratis staalaanvraag. In de meeste gevallen zijn de stalen de volgende dag nog bij jou in huis!

 

BEKIJK ONZE COLLECTIE  »

 

ALGEMENE KENMERKEN VAN PVC PROJECTVLOEREN

Naast een ruim assortiment aan PVC projectvloeren heeft LEOXX ook jarenlange ervaring in het adviseren en ondersteunen bij uiteenlopende projecten door heel Nederland. De PVC projectvloeren van LEOXX staan erom bekend dat ze zeer slijtvast, gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden, vlekbestendig en heel hygiënisch zijn.

GEWEVEN VINYL OF VISGRAAT PVC VLOER

Net als PVC stroken met houtdessin is geweven vinyl zeer geschikt om in visgraat patronen te verwerken. Dit materiaal heeft de looks van textiel met alle troeven van een synthetisch materiaal en zit daarmee tussen een zachte en een harde vloer in.

Onze merken

Kies uit het ruime aanbod aan PVC projectvloeren het merk dat perfect aansluit bij de wensen van je opdrachtgever.

  • 2tec2: een high tech geweven vinyl (pvc) vloer die op rol of op tegel geleverd kan worden. Dit merk staat voor: design gecombineerd met duurzaamheid;
  • Expona: deze projectvloeren bestaan veelal uit banenmateriaal en zijn leverbaar in stroken en tegels. Expona is de ‘groenste’ vloer op Nederlandse bodem;
  • Basixx: deze vloeren zijn onder andere beschikbaar in houtdessin. Prettig aan deze vloeren is dat ze goed te combineren zijn met de textiele tegels uit de BasiXX collectie. 
  • Flexx: losleg pvc projectvloeren in houtdessin, steen of textiel. Deze vloeren kunnen lijmloos gelegd worden en sluiten perfect aan bij de tapijttegels in de FleXX collectie!

VLOERBEDEKKING MAAKT JE PROJECT

Bij LEOXX zijn we van mening dat een goede projectvloer een interieurontwerp maakt of breekt. Het draagt bij aan de totale interieurbeleving. Bij LEOXX kun je zelfs een unieke vloerbedekking voor je project ontwerpen.

PROJECTSTOFFERING: VOOR ELK VRAAGSTUK EEN PASSENDE VLOEROPLOSSING

We bieden onze expertise en adviseren architecten, interieurontwerpers en projectinrichters op functioneel en esthetisch vlak. Voor vrijwel elk vraagstuk op het gebied van projectstoffering hebben wij een passende en duurzame vloeroplossing.

Dankzij onze printtechniek kunnen we elk ontwerp printen op (kamerbreed) project vloerbedekking, karpet, wandbekleding en tapijttegels.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Kom langs bij LEOXX

Voelen is beleven. Daarom zorgen we ervoor dat onze klanten onze vloeren altijd kunnen zien, of dat op kantoor is of bij ons ‘Over de Vloer’ in Houten. Heb je vragen over onze PVC projectvloeren, PVC vloerbedekking of andere vloerbedekking voor je project?  neem dan gerust contact met ons op via mail of door te bellen naar 030 635 1000.

Feel free to share

projectvloer.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact