Restaurantvloeren

Ieder restaurant heeft een eigen persoonlijkheid. Deze persoonlijkheid is veelal de reden dat de gasten terug komen en anderen het restaurant aanbevelen. Creëer de juiste sfeer met de juiste vloeren, kleuren en texturen.

 

Bekijk onze collectie  »

 

Ontspannen in een prettige omgeving

Het comfort van de gasten is uiteraard het hoofddoel van het interieurconcept. Bij het kiezen van een restaurantvloer houden wij dan ook rekening met de beoogde sfeer. Onze horecavloeren zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat er een omgeving wordt gecreëerd waar mensen zich prettig voelen. Daarnaast zijn akoestiek, de gebruiksintensiteit, de invulling van de ruimtes, de veiligheid, en de uitstraling belangrijke selectiecriteria.

In feite zijn de mogelijkheden in vloeren eindeloos, maar toch zit er natuurlijk wel een groot verschil in eigenschappen per vloer. Voor gebruik in restaurants moeten vloeren voldoen aan strenge kwaliteitseisen, omdat de intensiteit van het gebruik zeer hoog ligt en hygiëne een belangrijke rol speelt.

LEOXX heeft een breed aanbod aan restaurantvloeren in uiteenlopende stijlen. Van luxueus tot informeel en ruimtelijk tot intiem. Je vindt bij ons altijd een vloer (hard of zacht) die past bij de persoonlijkheid van het restaurant.

De perfecte vloer voor het restaurant in Ouwehands dierenpark

Het Junglerestaurant in OUWEHANDS DIERENPARK heeft een mooie en robuuste gietvloer uit de Rough serie van Caracterr. Men zocht naar een aardse look en heeft twee kleurvarianten in elkaar laten overlopen. Deze vloer is volledig gericht op onderhoudsgemak, hygiëne en zeer intensief gebruik, omdat hier dagelijks duizenden mensen over de vloer lopen.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Wil je de mogelijkheden live bekijken?

Voor inspiratie en advies ben je van harte welkom bij ons creatieve centrum 'Over de Vloer' in Houten. Hier adviseren wij je graag en kun je onze collectie direct bekijken. Heb je vragen over de mogelijkheden voor restaurants of andere hospitality en leisure gelegenheden? Neem contact op met een van onze adviseurs via 030 635 10 00 of mail ons.

 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF  »

Feel free to share

ouwehands-dierenpark-groot-2.png

Feel free to contact

Feel Free
to contact