Trap tapijt

LEOXX heeft een ruim aanbod aan tapijten die geschikt zijn voor het bekleden van trappen. Deze trap tapijten zijn zeer geschikt voor intensief gebruik en helpen bij het creëren van de juiste akoestiek. Met traptapijt wordt de trap veiliger!

 

Bekijk ons aanbod 

 

Het juiste trap tapijt voor jouw toepassing

Voor het bekleden van trappen is niet alle vloerbedekking geschikt. Wij helpen je graag bij het selecteren van de juiste trapbekleding voor jouw interieurontwerp. 

Bij het selecteren van trap tapijt houden wij rekening met:

  • Veelvoudig gebruik
  • Veiligheid 
  • Akoestiek
  • De look & feel van het totale interieur

Antislip trap tapijt

Trappen kunnen glad en dus gevaarlijk. Door het juiste tapijt op de trap toe te passen is de kans op uitglijden een stuk kleiner en het gebruik van de trap veiliger.

In the spotlight: Anker weef trap tapijt

Anker weef is een hoog kwaliteit geweven trap tapijt dat in elke werk- en woonomgeving toegepast kan worden. De prachtige garens geven dit tapijt een professionele uitstraling. Hierbij wordt vaak gewerkt met een richtingloos patroon. Dit maakt het tapijt mooi strak en veilig. Hierdoor zijn er geen trapneuzen nodig.

Combineren in stijl

De trap tapijten van Anker weef kun je naar hartenlust combineren. Door te spelen met de verschillende dessins en kleuren creëer je bijvoorbeeld een prachtige overgang van trap naar verdieping. 

Voordelen van LEOXX trap tapijt

  • Antislip
  • Vlamvertragende Bfl-s1
  • Geluiddempend
  • Trapneus afwerking mogelijk

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Meer weten over onze trap tapijten?

Neem dan contact met ons op via info@leoxx.nl of door te bellen naar 030 635 1000. Wij helpen je graag bij het selecteren van de vloeroplossing die naadloos aansluit bij jouw interieurproject.

 

Bekijk ons aanbod 

Feel free to share

Anker weef voor trap tapijt

Feel free to contact

Feel Free
to contact