Vloerbedekking hout

LEOXX heeft een ruim aanbod aan vloerbedekkingen met een houtdessin die zorgen voor sfeer en warmte in de ruimte.

 

Bekijk ons aanbod 

 

Harde vloerbedekking hout

Onze pvc/vinyl vloeren hebben natuurgetrouwe, authentieke uitstraling. De looks van echt hout, maar met de voordelen van een harde vloer; krasbestendig, slijt- en slipvast.

Projectvoorbeeld: TopOrtho orthodontie 

De uitdaging: 
Orthodontiepraktijk TopOrtho had voor haar vestiging in Hengelo een eisenpakket opgesteld, waarin hygiëne en eenvoudig in onderhoud van de behandelruimte centraal stonden.

Het ontwerp:
Voor de behandelruimte heeft men daarom gekozen voor een FleXX – losleg strook met houtdessin. De behandelruimte kon zo snel weer in gebruik genomen worden.

Voor de wachtruimte zocht men een bijpassende vloerbedekking, waarbij men wensen had met betrekking tot de contactgeluidsisolatie en sfeer. Met een speciaal ontworpen printtapijt passend bij het losleg pvc met houtdessin, heeft men een warme en toegankelijke uitstraling gecreëerd. 

Het resultaat:
Het interieur versterkt de frisse en moderne look van TopOrtho. 

Zachte vloerbedekking hout

Je kunt ook kiezen voor een tapijt met een customised print in houtlook. Hierdoor krijg je wel de natuurlijke sfeer, maar ervaar je alle positieve eigenschappen van een zachte vloer; waaronder comfort en akoestiek.

Projectvoorbeeld: muziekwinkel Bax-shop 

De uitdaging:
Muziekwinkel Bax-shop in Goes wilde een stoere geluiddempende vloer.

Het ontwerp:
Er werd gekozen voor printtapijt een houtdessin. Het ontwerp is een extreme uitvergroting van een houten parketvloer. Het laat duidelijk de nerf zien en er zit veel contrast in. Dit tapijt zorgt voor een optimale akoestiek en klantbeleving.

Het resultaat:
Het interieur versterkt het rock-gevoel en zorgt ervoor dat de stoere klank van de gitaren volledig tot hun recht komen.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Meer weten over vloerbedekkingen hout?

Voor meer informatie over onze verschillende vloerbedekkingen met houtlook kun je contact met ons opnemen via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl. Ook kun je hier als projectinrichter of interieurarchitect gratis stalen opvragen die binnen 24 uur op locatie bezorgd worden. 

 

Bekijk ons aanbod 

Feel free to share

Vloerbedekking hout

Feel free to contact

Feel Free
to contact