Vloerbedekking kantoor

Met kantoor vloerbedekking geef je zowel functioneel als emotioneel de beste invulling aan een kantoorruimte en creëer je een prettig werkklimaat.
 

Bekijk ons aanbod  »


Vloerbedekking op kantoor? LEOXX is dé one stop shop

Wij hebben een breed aanbod in duurzaam zachte en harde kantoor vloeren en zijn dan ook de one stop shop voor het functioneel en esthetisch inrichten van kantoren. Bij ons vind je gegarandeerd de vloerbedekking die perfect aansluit bij jouw interieurontwerp. 

Creëer een eigenzinnig vloerontwerp

Met onze zeer uitgebreide en uitgebalanceerde collectie kun je eenvoudig switchen tussen dessins, materialen, merken, materialen en kleuren. Door creatief materiaal- en kleurgebruik maak je telkens weer een eigenzinnig vloerontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is. Wist je dat je kleuren heel handig kunt inzetten om bijvoorbeeld de looprichting van de bezoeker te sturen (routing) of aan te duiden welke afdeling zich waar bevindt (zonering)?   

Computervloer werkt kabels netjes weg

Een innovatieve vloeroplossing voor kantoren is de computervloer. Deze verhoogde en gestelde vloer zorgt ervoor dat de server- en voedingskabels onder de vloer worden aangebracht. Een must have voor elke kantoorinrichting! Voor het ruimste assortiment aan tapijttegels voor op die computervloer is LEOXX de partner die je zoekt. 

Verbeter de akoestiek met een ondervloer

Ontwerp je een kantoor met veel open ruimtes? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de akoestiek. LEOXX biedt een speciale geluiddempende ondervloer die de contactgeluidsisolatie verbetert. Deze vloer zorgt daarnaast ook voor extra veerkracht en bedekt eventuele oneffenheden in de bouwvloer. De Acoustic Plus kan onder andere zowel bij tapijt (4m breed) als bij tapijttegels (voor bijvoorbeeld op  computervloeren) worden toegepast.

BESCHERM JE VLOER TEGEN RESTINDRUKKEN

Wanneer harde of scherpe voorwerpen op de vloer (langdurig) staan, kan dit een restindruk achterlaten. Zo kunnen er in linoleum deuken of putten achter blijven wanneer je bijvoorbeeld een kast verplaatst. Ook naaldhakken of (bureau)stoelen met puntige poten kunnen vervelende restindrukken achterlaten. Het is dan ook belangrijk dat een vloer maximaal geschikt is tegen puntbelasting

LEOXX biedt meerdere vloeroplossingen die zeer goed bestand zijn tegen puntbelasting, zoals PVC vloerbedekking, gietvloeren en volwaardig slijtvast tapijt voor intensief gebruik. 

 

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Gratis stalen aanvragen

Heb je een vloerbedekking gezien die past bij jouw kantoorontwerp? Dan kun je geheel vrijblijvend stalen aanvragen via onze stalenservice. Je ontvangt ze binnen 24 uur. 

Voor meer informatie over onze verschillende vloerbedekking voor kantoorruimtes kun je contact met ons opnemen via info@leoxx.nl of ons bellen op 030 635 10 00
 

BEKIJK ONS AANBOD  »

Feel free to share

vloerbedekkingkantoor

Feel free to contact

Feel Free
to contact