Vloercoatings

Elk interieurconcept voorzien van een vloer die hier zowel functioneel als esthetisch op aansluit;  LEOXX is hiervoor de ideale partner voor architecten, interieurontwerpers en projectinrichters.

De vloercoatings PUR en LSP

De Expona vloeren uit ons assortiment zijn voorzien van een vloercoating: reinforced polyurethaan coating (PUR). Deze coating zorgt ervoor dat de vloer langer mee gaat en dat de reiniging en het onderhoud van de vloer in de toekomst veel eenvoudiger wordt. Je hebt alleen nog dagelijks onderhoud nodig, want de coating is levenslang gegarandeerd.
De textiele vloerbedekking uit de LEOXX kleurboeken wordt voorzien van LSP. LSP is een coating die door het garen wordt opgenomen en levenslang aanwezig is. Vlekken hechten zo nauwelijks meer aan het garen en zijn daarom eenvoudig te verwijderen.

Voor wie zijn de vloercoatings?

Of het nu gaat om een hotel, winkel, restaurant of kantoor, overal waar intensief verkeer is, leveren PUR en LSP een enorme bijdrage: de vloer blijft veel langer mooi, krijgt een veel langere technische levensduur en je bespaart flink op onderhoudskosten.

Het praktische van een vloercoating gecombineerd met design

In ons assortiment hebben wij al een geruime tijd de collectie van Expona opgenomen. Voor een projectvloer met een coating raden wij de Expona Flow collectie aan. Enkele Expona Flow vloeren uit ons assortiment:
We bieden Expona Flow vloeren in 50 verschillende designs, allemaal met andere kenmerken en voor verschillende toepassingen.

Meer vragen over vloercoatings?

Als je vragen hebt over onze vloeren met coating of over één van onze andere producten, neem dan contact op met onze vestiging in Houten.

Onze gratis 24-uurs stalenservice

Een vloer met PUR of LSP zelf ervaren? Vraag dan gratis stalen aan! Onze stalen zijn voor elke vloer verkrijgbaar en worden (indien voor 16.00 uur) besteld vaak de volgende dag bezorgd.

Architect, interieurontwerper of projectinrichter? Kom eens langs!

Een vloer komt pas echt tot leven als u deze kunt zien, voelen en beleven. Kom bij ons "over de vloer" om inspiratie op te doen voor uw nieuwe bedrijfsvloer. Architecten, ontwerpers of projectleiders zijn van harte welkom bij ons in Houten. Maak van tevoren een afspraak via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl.

Feel free to share
Feel free to contact

Feel Free
to contact