Winkel vloeren

Winkel vloeren hebben heel wat te verduren. LEOXX weet als geen ander welke vloer tegen een stootje kan en adviseert je graag over wat binnen jouw interieurontwerp past.

 

Bekijk onze collectie

 

Waarom winkel vloeren van LEOXX?

Bij LEOXX doen wij er alles aan om onze klant tevreden te stellen. Dit doen we door je te inspireren met onze kennis, ervaring en creativiteit. We staan je bij tijdens het hele proces van ontwerp tot realisatie. Ook wanneer je zelf al concrete ideeën hebt over een passende vloeroplossing dan staan we je bij. We hebben een zeer ruime collectie duurzame kwaliteitsvloeren.

Winkel vloeren voor intensief loopverkeer

Winkel vloeren hebben veel te verduren. Ze krijgen te maken met veel loopverkeer. Daar moeten ze dan ook tegen bestand zijn. Voor een winkelvloer is minimaal gebruiksklasse 33 nodig. Dat staat gelijk aan licht industrieel gebruik. Bij LEOXX zijn tal van vloeren verkrijgbaar die aan de eisen van een intensief loopverkeer voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire en praktische gietvloeren. 

Onderhoudsvrije winkel vloeren

Naast slijtvast moet een winkelvloer ook lang mooi blijven en makkelijk in onderhoud zijn. Het is in een winkel niet praktisch om lang bezig te zijn met schoonmaakwerkzaamheden wanneer de winkel gewoon open is. Daarom zijn LEOXX winkel vloeren "hufterproof". Dat wil zeggen dat ze slijtvast, slipvast, krasvast en gemakkelijk schoon te houden zijn. 

De juiste uitstraling voor elke winkel

Elke winkel en elk winkelconcept is verschillend. Daar hoort ook een passende winkelvloer bij. Een klassieke opticien heeft een hele andere uitstraling dan een moderne kledingwinkel. LEOXX heeft voor elk winkelconcept passende materialen, kleuren, dessins en texturen. 

Projectvoorbeeld: een nieuwe winkelvloer voor City Lens

Contactlensspecialist City Lens wilde een nieuwe vloeroplossing. De opdracht voor WBS Interieurbouw was om een strakke, futuristische en toch huiselijke sfeer te creëren. In samenwerking met LEOXX is er gekozen voor een Expona PVC vloer met houtstructuur in combinatie met 2tec2 voor een bijzondere touch. Deze samenstelling zorgt voor een uniek resultaat dat ook praktisch in gebruik is dankzij de materiaalkeuze.

Snel nieuwe winkel vloeren leggen bij renovatie

LEOXX levert onderscheidende vloeren die passend zijn bij jouw winkelconcept. We zorgen ervoor dat de vloer in het geval van renovatie snel gelegd wordt zodat er geen vertraging ontstaat voor de winkel. Afhankelijk van gebruik, functie en budget adviseren we jou de juiste vloeroplossing uit de honderden mogelijkheden van LEOXX.

Kom langs bij ons creatieve centrum "Over de Vloer"

Wil je eens met ons sparren over onze vloeroplossingen? Kom dan langs bij ons creatieve centrum "Over de Vloer". Hier adviseren wij je graag over de verschillende soorten winkel vloerbedekkingen en kun je onze gehele collectie bekijken.

 

Bekijk onze collectie

Feel free to share

Winkel vloeren

Feel free to contact

Feel Free
to contact