Luxueuze en oersterke vinyl vloertegels

Oersterke vloeren, die toch zacht aanvoelen én stijl hebben? Dat zijn de vloeren van 2tec2. Dit Belgische merk combineert de uitstraling van zacht tapijt, met de praktische voordelen van harde vinyl vloeren. 


BEKIJK HIER DE 2TEC2 COLLECTIE


Onder deze praktische voordelen vallen: 

  • duurzaamheid;
  • langdurig kleurbehoud;
  • geschikt voor intensief gebruik;
  • geen onderlaag nodig;
  • en een hoge levensverwachting. 

Warme, sfeervolle én comfortabel

De traditionele weeftechniek, die terug te zien is in het design, geeft de vloeren een warme, sfeervolle en vooral ook luxe uitstraling. Deze vinyl tegels verschillen daarom sterk van traditionele vinyl tegels Je kunt deze tegels eerder met een lekkere zachte vloerbedekking vergelijken. Dit maakt de vloeren niet alleen geschikt voor gebruik in kantoren, maar ook zeker in openbare plaatsen én hotels.

2tec2 biedt eindeloos veel mogelijkheden 

2tec2 heeft vele prachtige collecties, van uni's tot gestreepte dessins. De spannende felgekleurde strepen zorgen voor een speels effect en laten een ruimte langer lijken. Je kunt de diverse collecties eindeloos met elkaar combineren, door de verschillende dessins en structuren met elkaar te matchen. Het eigentijdse design en de subtiele kleuren van de 2tec2 vloeren maken ze geschikt voor elk interieurontwerp.

Onze favoriet: LUSTRE

Eén van onze favoriete series is de LUSTRE-collectie een echte luxueuze eye-catcher.  Deze collectie is gebaseerd op het weerkaatsen van het licht in gesteenten als kristallen en mineralen. Wanneer het licht op de vloeren uit de LUSTRE collectie valt, barst het open in ontelbare subtiele reflecties, zodat de vloer er nooit twee keer hetzelfde uitziet. Verrassend, oogstrelend en absoluut uniek in zijn soort!

Meer weten over onze 2tec2 vloeren?

Voor meer informatie over onze 2tec2 vloeren , of het aanvragen van gratis stalen, kun je contact opnemen met een van onze adviseurs via e-mail of door te bellen naar 030 635 10 00

lustre-2tec2-vinyl-vloertegels.png

Feel free to contact

Feel Free
to contact