Vinyl vloeren

LEOXX heeft een ruime collectie aan vinyl vloeren die uitblinken in hun lange levensduur, duurzaam- en gebruiksvriendelijkheid. Creëer met behulp van de diverse dessins van LEOXX een interieurontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is. Voor elke gewenste atmosfeer.

Wij hebben van onze gehele vinyl vloeren collectie stalen beschikbaar die je eenvoudig kunt aanvragen. Ga naar de collectie en kies de stalen die je wilt ontvangen. Wij streven ernaar de stalen binnen 24 uur te leveren. 

 

Bekijk onze collectie  »


Oersterke PVC voor verschillende toepassingen

Onze vinyl vloeren zijn oersterk, slijtvast en niet indruk gevoelig. Dit maakt de vinyl vloeren van LEOXX zeer geschikt voor intensief gebruik in projecttoepassingen zoals kantoren, winkelpanden, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, hospitality en leisure.

Expona vinyl vloeren

De designvloeren van Expona hebben een authentieke natuurlijke uitstraling dankzij de unieke fototechnische reproductie. Dit maakt Expona tot de gebruiksvriendelijkste en de mooiste vinyl vloer op Nederlandse bodem. De (pvc) vinyl vloeren van Expona bestaan voor 14% uit gerecycled materiaal en zijn geproduceerd met biologische weekmakers. Dat maakt deze vloeren uitzonderlijk duurzaam.

Geweven vinyl van 2tect2

LEOXX heeft een brede collectie innovatieve vloeren van geweven vinyl: 2tec2. Deze vinyl vloeren combineren duurzaamheid met design dankzij de traditionele weeftechnieken en eigentijdse materialen. 

Voor vragen of meer informatie over onze vinyl vloeren kun je contact met ons opnemen via mail of 030 635 10 00. Wij adviseren je graag bij het vinden van de vloerbedekking die past bij jouw interieurconcept.

LEOXX is al 30 jaar een eigenzinnige onderneming in hoogwaardige en innovatieve projectvloeren. Met onze collectie duurzame kwaliteitsvloeren hebben wij voor vrijwel elk vraagstuk op vloerengebied een passende oplossing. Zodat je het verschil maakt bij jouw klanten.

GRATIS INSPIRATIE?

Samen met een Interieurarchitect hebben we de COLOR MOODS gemaakt. Dit zijn moodboards met inspiratie voor elk project. Geen losse stalen, maar prachtige combinaties in elke kleur.

Dit mag je niet missen.

Klik op de knop om onze COLOR MOODS gratis te downloaden

DOWNLOAD GRATIS COLOR MOODS  »

Vrijblijvend stalen aanvragen 

Wij hebben van onze gehele vinyl vloeren collectie stalen beschikbaar die je eenvoudig kunt aanvragen. Wij streven ernaar de stalen binnen 24 uur te leveren. Voor vragen of meer informatie over onze vinyl vloeren kun je contact met ons opnemen via mail of 030 635 10 00. Wij adviseren je graag bij het vinden van de vloerbedekking die past bij jouw interieurconcept.

 

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF  »

Feel free to share

Expona_55.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact