Vloer leisure hospitality

Voor een ruime collectie aan vloeren voor toepassingen in leisure en hospitality ben je bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij een mooi portfolio van projecten in onder andere hotels, restaurant, café’s en winkels opgebouwd. Hier zijn wij trots op! 
 

BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN 

 

Kwaliteit, duurzaamheid, hygiëne en gastvrijheid!

In feite zijn de mogelijkheden in vloeren eindeloos, maar toch zit er natuurlijk wel een groot verschil in eigenschappen per vloer. Voor gebruik in leisure en hospitality moeten vloeren voldoen aan strenge kwaliteitseisen, omdat de intensiteit van het gebruik zeer hoog ligt en hygiëne een belangrijke rol speelt. Daarnaast is het heel belangrijk dat een ruimte sfeer en gastvrijheid uitstraalt. Dit kan gedaan worden met een harde vloer met houtdessin of een zachte textiele vloer. Zolang het maar passend is voor de ruimte, het interieurconcept en de functionaliteit.

Welke vloeren zijn geschikt voor leisure en hospitality?

Door de jaren heen hebben we al heel wat panden voorzien van een geschikte vloer die aansluit op de wensen en eisen van de opdrachtgever. In onze collectie hebben we projectvloeren van merken als 2tec2, Caracterr, Expona en Flexx. Een aantal van onze projecten in de leisure en hospitality sector:

  • Al Fresco: bij dit project is rekening gehouden met de hoogte van de vloer en de functie van de ruimte; deze moest ook geschikt voor eventementen zijn. Daarom is er gekozen voor een pvc-vloer met houtstructuur, uit de Expona-collectie, die een gezellige sfeer uitstraalt met de warme Italiaanse invloeden.
  • Het Jungle restaurant in Ouwehands Dierenpark: in dit pand is een vloer uit de Rough serie van Caracterr gelegd. Deze vloer is volledig gericht op onderhoudsgemak, hygiëne en zeer intensief gebruik, omdat hier dagelijks duizenden mensen over de vloer lopen.
  • Direct naast de terminal van Rotterdam The Hague Airport ligt het nieuwe viersterrenhotel Worldhotel Wings, met 142 ruime kamers en suites. Het is echt een hotel voor internationale zakenmensen. De inrichting is neutraal en heel comfortabel zodat alle nationaliteiten zich er thuis kunnen voelen.
  • Bekijk hier alle projecten.

Samen sparren? 

Als je graag eens wilt sparren over de mogelijkheden in horecavloeren, dan komen we graag bij je langs. Geheel vrijblijvend uiteraard. Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Je kunt ook gratis stalen aanvragen

Feel free to share

hospitality-horeca-vloeren.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact