Heriz tapijt

Heriz is een stad in het noordwesten van Iran dat bekend staat om zijn rustieke Perzische tapijten, met in het midden een groot rechthoekig medaillon met duidelijke hoekprofielen. 
 

Bekijk hier de collectie


Heriz tapijt: eeuwenoud patroon in een nieuw jasje

LEOXX heeft samen met Yksi Ontwerp deze eeuwenoude patronen in een nieuw en eigentijds jasje gestoken. Uit deze succesvolle co-creatie is de Heriz Medaillon ontstaan; een dessin waarin een lijnpatroon van felle kleuren wordt gecombineerd met de details van de traditionele Iraanse Heriz tapijten.

Heriz tapijt in Exside kwaliteit

De tapijten van de Heriz Medaillon collectie worden geleverd in Exside kwaliteit. In deze printtechniek wordt de onderkant van het tapijt geprint, wat daarmee de bovenkant wordt. Deze techniek geeft het Heriz tapijt zijn stoere vintage look. Net als onze andere kwaliteiten worden de Heriz Medaillon tapijten verantwoord geproduceerd.

Kleurvariaties Heriz tapijt

  • Heriz tapijt Grey: 3 kleurstellingen
  • Heriz tapijt Aqua: 3 kleurstellingen
  • Heriz tapijt Multicolor: 3 kleurstellingen
  • Ook custom made kleurvariaties zijn mogelijk.

Heriz tapijt goed te combineren

De patronen van 4 x 7,85 m sluiten naadloos op elkaar aan en kunnen eindeloos worden gecombineerd met licht gemêleerde uni’s om een eigen karakter te creëren. Het dessin kan op iedere gewenste positie op de vloer worden gedrukt. Heriz tapijt is dan ook de vloeroplossing waar je al zo lang naar zocht!

Meer informatie over Heriz tapijt

Voor meer informatie over ons Heriz Medaillon tapijt kun je onze folder downloaden of contact met ons opnemen via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl. Ook kun je hier gratis stalen opvragen die binnen 24 uur op locatie bezorgd worden. 
 

BEKIJK HIER DE COLLECTIE

Feel free to share

heriz-medaillon-100.jpg

Feel free to contact

Feel Free
to contact