Nieuw 2tec2 collectie stripes

Op 28 oktober 2013

28 oktober 2013 - Met nieuwkomer ‘Stripes’ waagt 2tec2, die eerder als eerste de monolithische tegel in geweven vinyl introduceerde, zich aan kleur in zijn assortiment. Een eigentijds lijnpatroon in frisse tinten – oranje, fuchsia, groen en blauw – zorgt voor een sfeervolle aanvulling op de basiscollectie in een vrij monochroom palet.

Met ‘Stripes’ geeft 2tec2 de markt, die steeds meer vraagt naar lijnpatronen, een speels alternatief. Architecten en interieurontwerpers krijgen zo ook een complementaire collectie in handen die inspireert tot combineren: ruimtes in unikleuren versus eenzelfde motief vloerbekleding met kleuraccent. Hoe dan ook, ‘Stripes’ staat voor spannende strepen die een ruimte langer doen lijken.

Het lijndessin is verkrijgbaar in vier kleurvarianten, bij acht dessins in de rollencollectie en vijf dessins uit het tegelassortiment. Wat het totaal op 52 nieuwe kleurrijke ideeën brengt, met uiteraard alle gekende troeven van 2tec2 én conform alle Europese normen voor commercieel gebruik.

Nog even geduld, binnenkort staat de stripes collectie in het collectieoverzicht op deze website. In de nieuwe brochure en op de website van 2tec2 kunt u alle producten van 2 tec2 bekijken.

  • Nieuw 2tec2 collectie stripes
  • Nieuw 2tec2 collectie stripes
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Nieuw 2tec2 collectie stripes
Inschrijven Nieuwsbrief