Anker Weefcollectie

Op 10 april 2014

10 APRIL 2014 - LEOXX is trots op de samenwerking met de Duitse tapijtfabrikant Anker. Want de waarden die Anker voorstaat zijn ook de waarden van LEOXX. Niet de voor de hand liggende route nemen, maar nieuwe wegen bewandelen. Steeds weer zoeken naar verduurzaming. En producten maken die iets toevoegen aan een ruimte. Op deze manier ontwikkelde Anker geweven tapijten en karpetten, die durable, sustainable & reliable zijn. En die wij maar al te graag aanbieden.

Durable
Anker gebruikt de hoogwaardige Wilton-weeftechniek. Deze weving van ketting & inslag maken de tapijten en karpetten oersterk, compact en slijtvast. Ze komen in hun geheel van het weefgetouw af en kunnen direct verwerkt worden.

LEOXX biedt in het nieuwe collectieboek 3 kwaliteiten aan: Pixa - bekroond met de ‘reddot award product design 2013 -, Flat en Taurus Kontur Color. Bij elke kwaliteit hebben wij de mooiste kleuren gekozen, die passen in de huidige trends in de Nederlandse markt. De kleuren combineren onderling prachtig en sluiten perfect aan bij de tinten van andere LEOXX-producten. De collectie is eigentijds en tegelijk tijdloos. Ook dat is durable.

Sustainable
Net als LEOXX gebruikt Anker meer en meer gerecyclede en recyclebare materialen. Pixa bijvoorbeeld is gemaakt van Econyl-garen. Geproduceerd van gerecyclede visnetten, levert Econyl-garen een forse besparing op in gebruik van ruwe aardolie en vermindering van CO2-uitstoot. Daarnaast heeft Pixa een buitengewoon lange levensduur. Ook dat maakt het tot een zeer duurzaam product.

Reliable
Anker is een familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar innovatieve producten ontwikkelt. Vanuit de kracht van traditie en ambachtelijkheid en de passie om te vernieuwen. Door de jarenlange productie-ervaring is de kwaliteit constant en gegarandeerd. Anker levert een door-en-door betrouwbaar product, dat aansluit bij de visie van LEOXX: Create with care.

Anker powered by LEOXX. Bekijk de collectie online.

  • Anker Weefcollectie
  • Anker Weefcollectie
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Anker Weefcollectie
Inschrijven Nieuwsbrief