LEOXX trotse sponsor SUPERMODELS

Op 03 juni 2014

03 juni 2014 - SUPERMODELS is een initiatief van Concern dat tijdens de Salone del Mobile op 7 april in de aanwezigheid van minister Jet Bussemaker in première is gegaan. De drukbezochte kick off van SUPERMPODELS krijgt een vervolg in de vorm van een reizende show met Dutch Design (op schaal) die de komende 2 tot 3 jaar de wereld over gaat. De show start vrijdag 6 (t/m maandag 9) juni a.s. in het STEDELIJK MUSEUM in Amsterdam mét een aantal tapijtkwaliteiten van LEOXX in het Dutch Design (Doll) House!

Dutch Design (Doll) House is een metersgroot modern poppenhuis. Daarin wordt - op schaal - het summum van de Nederlandse vormgeving getoond, van ontwerpers en kunstenaars als Petra Blaisse (Inside Outside), Van Eijk & Van der Lubbe, Ineke Hans, Richard Hutten, Claudy Jongstra, Krijn de Koning, kossman.dejong, Makkink & Bey, Scholten & Baijings, Aam Solleveld en Edward van Vliet.

Het poppenhuis telde tijdens de kick off in Milaan 35 kamers, maar het aantal is groeiende - voor de tentoonstelling in het Stedelijk is de lijst van ontwerpers uitgebreid met 10 namen en zullen er zo’n 60 kamers te zien zijn.

Meer informatie leest u op www.dutchdesignsupermodels.com.

Wat: reizende show SUPERMODELS
Waar: STEDELIJK MUSEUM Amsterdam
Wanneer: vrijdag 6 juni t/m maandag 9 juni 2014

  • LEOXX trotse sponsor SUPERMODELS
  • LEOXX trotse sponsor SUPERMODELS
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • LEOXX trotse sponsor SUPERMODELS
Inschrijven Nieuwsbrief