Architect@work 2014

Op 01 september 2014

Op woensdag 17 en donderdag 18 september is LEOXX vertegenwoordigd op de vijfde editie van ARCHITECT@WORK. In hal 1 van Ahoy (Rotterdam) kunt u onze 2 stands tussen 13.00 - 20.00 uur bezoeken.

PIXA
Stand 8 staat in het teken van Pixa, een karakteristiek wilton geweven tapijt gebaseerd op de gulden snede; eeuwenoude regels voor de ideale verhouding. Pixa is opgebouwd uit drie kleuren: zwart, grijs en een additionele kleur. Deze additionele kleur - ingetogen of juist uitgesproken- kleurt het dessin letterlijk in. Kleurpsychologie in perfectie door de gulden snede.

Pixa is o.a. bekroond met de Reddot Award Product Design 2013 en de Good Design Award. Want het Econyl garen - een 100% gerecyclede én recyclebare vezel- en een buitengewoon lange levensduur maken Pixa tot een zeer duurzaam product.

STRIPES & CRACKED EARTH
In stand 3 presenteren we samen met 2tec2 - Belgische fabrikant van innovatieve vloerbedekking in geweven vinyl en nylon - de nieuwste dessins Stripes en Cracked earth. Het eigentijdse lijnpatroon in frisse kleuren van Stripes inspireert tot combineren met de uni’s uit de basiscollectie. Cracked earth is gebaseerd op de gebarsten aarde zoals in de Death Valley in Californië.

2tec2 heeft voor iedere ruimte een duurzame, hoogwaardige oplossing. Alle 2tec2 collecties, op rol of als tegel, zijn geschikt voor intensief gebruik en dus voor commerciële toepassingen.


Registeren voor een gratis bezoek aan ARCHITECT@WORK?
Surf dan naar de website www.architectatwork.nl en registreer met de code 32351. We zien u graag op ARCHITECT@WORK!

 Meer informatie over ARCHITECT@WORK 2014 vindt u op www.architectatwork.nl.

  • Architect@work 2014
  • Architect@work 2014
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Architect@work 2014
Inschrijven Nieuwsbrief