Bezoek Design Museum Gent

Op 07 november 2014

BON&Co en LEOXX nodigen u met plezier uit voor een bezoek aan het Design Museum Gent (België) op woensdag 1 oktober a.s.

Het wordt een inspirerende trip met het accent op architectuur en duurzaamheid. We laten u kennis maken met de wereld van de Deense architectuur - met in de hoofdrol architect en ontwerper Finn Juhl. Als hommage aan deze grootmeester brengt het museum een unieke tentoonstelling over deze belangrijke Deense designer.

Daarnaast brengen we een bezoek aan de tentoonstelling ‘Out to Sea? The Plastic Garbage Project’. Deze tentoonstelling vertelt het verhaal over de keerzijde van de triomftocht van plastic in de twintigste eeuw; de zee is geleidelijk veranderd in een reusachtige plastic soep. Dit educatieve verhaal wordt verrijkt met een flinke portie hoopvol design, van ‘recycling’ over ‘upcycling’ tot ecodesign.

Wij zouden het leuk vinden als u woensdag 1 oktober met ons meegaat. Wij vertrekken om 08.00 uur vanuit een centrale plek in/rond Rotterdam. Tussen 10.00 - 12.30 uur brengen we een bezoek aan het museum om vervolgens af te sluiten met een goed verzorgde lunch in de binnenstad van Gent. We verwachten rond 17.00 uur weer terug te zijn.

Zin om mee te gaan? Stuur dan uiterlijk 10 september een mail naar inspiratie@leoxx.nl.

Heeft u vragen? Bel Wouter Bink: 06 - 54 75 36 56.

  • Bezoek Design Museum Gent
  • Bezoek Design Museum Gent
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Bezoek Design Museum Gent
Inschrijven Nieuwsbrief