Groenste vloer nu op Nederlandse bodem

Op 18 maart 2013

Houten, 18 maart 2013 - Vanaf vandaag is de nieuwste collectie van het merk Expona in ons land verkrijgbaar. Tachtig dessins (in twee toplaagdiktes), geproduceerd met ftalaatvrije en biologische weekmakers en met een lifelong polish free coating. Dankzij deze beschermlaag zijn de Expona-vloeren uitzonderlijk duurzaam en gebruiksvriendelijk. Architecten en stoffeerders kunnen voor deze ‘verrassend natuurlijke’ vloeren terecht bij Leoxx, de specialist in projectvloeren.

Authentieke uitstraling

De Expona-collectie biedt met tachtig dessins in totaal, elk verkrijgbaar met een toplaagdikte van 0,7 mm (Expona Design) en 0,55 mm (Expona Commercial), de oplossing voor elk type gebruik. De stijlgroepen Wood Smooth, Wood Rough, Stone, Effect en Matrix leveren een waaier aan dessins om de gewenste atmosfeer te creëren. De designvloeren van Expona zien er dankzij de fototechnische reproductie van natuurlijke materialen authentiek uit. “Dat maakt van Expona niet alleen de ‘groenste’ en gebruiksvriendelijkste vloer op Nederlandse bodem, maar zeker ook de mooiste”, aldus Leo Nekeman, directeur van Leoxx.

Intensief gebruik

De vloeren, die zich ook onderscheiden door de hoge stroefheidsklasse (antislip) en hoge krasbestendigheid, zijn bij uitstek geschikt voor intensief gebruik. Zoals in kantoor- en winkelpanden, horecazaken, zorginstellingen en onderwijsgebouwen. Expona is duurzaam in de zin van levensduur en kostenbesparing, maar ook groen als het gaat om natuurgetrouwe uitstraling en milieubewustzijn. Gezond voor mens en natuur. “Al onze producten zijn CO2-neutraal, gerecycled of 100% recyclebaar”, benadrukt Nekeman. “De nieuwe collectie sluit dan ook perfect aan op het streven onze ecologische voetafdruk te reduceren.”

Over LEOXX B.V.

De collectie Expona Design en Expona Commercial is in Nederland exclusief verkrijgbaar via Leoxx (gevestigd in Houten). Leoxx is specialist in projectvloeren en telt ruim vijfentwintig medewerkers. Wat 170 jaar geleden begon met de productie van biezen matten en het weven van kokos en sisal, is uitgegroeid tot wat Leoxx nu is: een onderneming die hoogwaardige moderne projectvloerbedekkingen ontwikkelt voor met name kantoor-, winkel-, zorg- en horecaomgevingen. Het uitgebreide assortiment van Leoxx bestaat uit tapijt, karpetten en tapijttegels, de Re-Used-collectie, Expona, rubber en 2TEC2. Fundament van het succes is de eigen visie op product, klantgerichtheid, service en presentatie.

 

  • Groenste vloer nu op Nederlandse bodem
  • Groenste vloer nu op Nederlandse bodem
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Groenste vloer nu op Nederlandse bodem
Inschrijven Nieuwsbrief