Impressie themasessie akoestiek 5 maart jl.

Op 13 maart 2015

Houten, 11 maart 2015 – Zo’n honderd (interieur)architecten en professionele inrichters waren donderdag 5 maart jl. aanwezig tijdens de opening van het geheel gerestylede kantoor van LEOXX. Ter gelegenheid van deze mijlpaal organiseerde LEOXX een bijeenkomst over akoestiek. Voor de professionals uit het vak bovenal een kennismaking met de mogelijkheden van de nieuwe creatieve ruimte, die heel toepasselijk de naam ‘Over de Vloer’ draagt.  

“De nieuwe ruimte sluit naadloos aan op onze Feel free-gedachte”, benadrukt algemeen directeur Marc Treu. “De rode draad is om professionals alle ruimte te geven die ze bij hun werk nodig hebben. Met als ondergrond de sterkste en meest brede collectie te bieden, waarmee wij dé partner en adviseur willen zijn op het gebied van duurzame projectvloeren.”

Feel free
De Feel free-gedachte is volgens Treu vooral ingegeven door ontwikkelingen in de architectenbranche, zoals het toenemende aantal zzp’ers. “Deze mensen werken veel vanuit huis. Ze hebben vaak behoefte aan een locatie om materialen uit te zoeken, advies in te winnen én om opdrachtgevers mee naartoe te nemen; zowel ter inspiratie als om samen aan een project te werken. ‘Over de Vloer’ is van alle gemakken voorzien. Ook van een beknopte maar inspirerende collectie van de gerenommeerde interieurmerken. LEOXX is bovendien voor iedereen heel gunstig gelegen; centraal in het land, maar buiten de drukte van de stad. Vanuit hier bieden we (interieur)architecten en professionele inrichters alle ruimte voor het ontwerpen van interieurs die het verschil maken. Iedereen is welkom. Feel free!”

Tijd voor een loepzuiver geluid
Om de kennismaking met ‘Over de Vloer’ extra glans te geven, organiseerde LEOXX een themasessie over akoestiek. Een onderwerp waar iedereen een mening over heeft. Maar wat zijn de feiten en fabels over het beïnvloeden van akoestiek bij de inrichting van een woon- of werkomgeving? Jeroen ‘Dr. Akoestiek’ Besteman van de Akoestiekfabriek was uitgenodigd om zijn loepzuivere geluid over dit onderwerp te laten horen. Hij kijkt terug op een informatieve en ongedwongen bijeenkomst. “Het viel me op dat de Feel free-gedachte die LEOXX uitdraagt in alle facetten terugkomt. Niet alleen in de nieuwe creatieve ruimte die prachtig en inspirerend is, maar zeker ook de gedachte erachter. LEOXX toont bijvoorbeeld lef door in eigen huis echt te laten zien wat deze wereld te bieden heeft, dus ook welke andere akoestische oplossingen er zijn naast vloeren. Het was duidelijk geen verkoopshow. En dan merk je ook dat de mensen in de zaal enthousiast worden. Kortom, het was een event waar iedereen veel energie van kreeg.”


-- Event mede mogelijk gemaakt door: Akoestiekfabriek - Foodjoy - Modular Lighting - Jazzcombo olv Ernst Havermans (Oomen Architecten) --

  • Impressie themasessie akoestiek 5 maart jl.
  • Impressie themasessie akoestiek 5 maart jl.
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Impressie themasessie akoestiek 5 maart jl.
Inschrijven Nieuwsbrief