Feel free to hit the pedals

Op 12 mei 2015

Ben jij of je collega wielrenner? Zitten er wielrenners in je netwerk die werkzaam zijn in de (interieur)architectuur of projectinrichting? Dan nodigen we je en jouw collega/relatie uit voor de 1e Architecten Wielerclassic.

Wat  Architecten Wielerclassic 2015

Voor wie  Wielerfanaten in de (interieur)architectuur of projectinrichting, zowel man als vrouw!

Door wie  Hoofdsponsors: LEOXX, Modular, Arclinea en Schaffenburg. Sponsors: Mirato, Siersema, Objectflor, SMEELE, Decolegno en De PartyShop

Waar  Wielerclub Excelsior in Gouda

Wanneer  Vrijdag 12 juni 2015

Hoe laat  Aanvang 12.30 uur. Einde rond 21.00 uur

Materiaal  Voor een mooi shirt en broek wordt gezorgd. Overig materiaal (racefiets, schoenen, helm (verplicht!) etc.) dien je zelf mee te nemen

Handig  Een goed humeur en een flinke dosis doorzettingsvermogen!

We ontvangen je met een kop koffie/thee & gebak. Meervoudig Olympisch atleet en oud-wereldkampioen baanwielrennen Peter Schep verzorgt de opening tezamen met SEG Racing. Na de instructies voor de toertocht, omkleden en de fiets op. Onder begeleiding van het SEG Racing team, Peter Schep en wellicht meer (oud-)vedetten uit de wielrennerij, rijden we een toertocht in de mooie omgeving van Gouda. Compleet met ploegleidersauto en bezemwagen. Dat doen we in 2 groepen: beginners/recreanten rijden 50 km, gevorderden 70 km. Natuurlijk met een tussenstop om even bij te tanken. Bij terugkomst ben je er nog niet; op de wielerbaan rijden we een korte tijdrit. Karsten Kroon, etappewinnaar in de Tour de France, zal de aftrap doen. Daarna mag de fiets aan de kant, kun je douchen en sluiten we af met een borrel en live cooking op de BBQ.

Zin om mee te toeren? Schrijf je in vóór vrijdag 22 mei a.s. via het inschrijfformulier. Wees er snel bij, want we hebben beperkt plek.

Inschrijven Nieuwsbrief