Samenwerking Prints van Oranje

Op 17 september 2015

Prints van Oranje en LEOXX werken vanaf nu samen. Door het bundelen van de kennis en expertise van LEOXX op projectvloerengebied én de jarenlange ervaring van interieurarchitect Ab Oosterhof van Prints van Oranje, kunnen we je nog beter faciliteren in het realiseren van custom made printtapijt of andere interieurmaterialen: vinyl, (meubel)stoffen, behang, laminaat en gordijnen.

Dat levert je snelheid en gemak, met de professionele aanpak die je van ons gewend bent. Van ontwerp tot realisatie en van inmeten tot plaatsen. Of het nu gaat om een geprinte vloerbedekking of meubelstof die antibacterieel of brandwerend behandeld is, wij adviseren je zowel op functioneel als esthetisch vlak en zorgen dat alle materialen perfect in kleur en dessin passen binnen het interieurconcept. Zo creëer je een unieke sfeer, geheel op maat en met milieuvriendelijke inkten.

Kloof dichten

Te vaak ervoer Oosterhof een kloof tussen zijn ontwerpen en de beschikbare materialen: “Out of the box denken past bij mij, dus ben ik op zoek gegaan naar een brug om die kloof te dichten. Daaruit ontstond het idee om zelf de materialen in te kopen zodat printen op stof, vloeren en behang binnen handbereik kwamen. Het gevolg is dat de hedendaagse interieurs een uniek eigen identiteit krijgen en een samenspel zijn van prints en materialen. Zo wordt elk interieur een beleving!”

“Wij merken uit de markt dat er steeds meer vraag is naar gecustomized interieurmateriaal. Onze expertise op het gebied van projectvloeren bundelen met de mogelijkheden van custom made prints betekent dat we onze klanten nog beter kunnen faciliteren. Ab biedt hierin de juiste oplossing”, aldus Marc Treu, directeur van LEOXX.

Dus neem de vrijheid en geef een ruimte een eigen identiteit met customized interieurmaterialen. Kijk op www.printsvanoranje.nl voor meer informatie én inspiratie. Of neem contact met ons op:

Showroom:
Prints van Oranje B.V.  
Bouwweg 26
8243 PJ Lelystad

T   (0320) 23 05 08
E   info@printsvanoranje.nl 
I    www.printsvanoranje.nl

Correspondentieadres:
Prints van Oranje B.V.
Ringveste 9
3992 DD Houten

 

 

Natuurlijk ben je ook welkom op de stand van Prints van Oranje in het Inntel Hotels Art Eindhoven tijdens de Dutch Design Week van 17 t/m 25 oktober.

… kun je niet zo lang wachten? Kom naar de expositie ‘Royal Showpieces II’ in Paleis Het Loo. Van 25 september 2015 t/m 17 april 2016 zijn diverse tapijten te bewonderen.

  • Samenwerking Prints van Oranje
  • Samenwerking Prints van Oranje
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Samenwerking Prints van Oranje
Inschrijven Nieuwsbrief