Designklassieker met kleurenpalet Le Corbusier

Op 11 november 2015

Le Corbusier was onbetwist één van de meest invloedrijke architecten van de twintigste eeuw. Kleurgebruik was voor hem cruciaal in het ontwerp. Gefascineerd door de harmonie van kleur in de natuur, ontwikkelde hij een kleurenpalet dat door zijn schoonheid en kracht nog altijd wordt toegepast. Les Couleurs Suisse, beheerder van de rechten van het kleurenpalet van Le Corbusier, verleende Anker de wereldwijde exclusieve rechten om een unieke geweven tapijtcollectie te ontwikkelen: Perlon Rips LCS.

De Perlon Rips LCS collectie verbindt de designklassieker Perlon Rips met het wereldberoemde kleurenpalet van Le Corbusier. Perlon Rips LCS - bekroond met de ‘red dot award product design 2013’ - is opgebouwd uit 63 kleuren in 4 kwaliteiten: point, line, cut en plain. 252 items die allemaal perfect te combineren, duurzaam én uniek in uitstraling zijn.

LEOXX is de exclusieve dealer van de Anker weefcollectie voor de projectenmarkt in Nederland. De gehele Perlon Rips LCS collectie kun je bekijken in de online brochure. Voor informatie of stalen kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 030 635 1000 of te mailen naar info@leoxx.nl.

  • Designklassieker met kleurenpalet Le Corbusier
  • Designklassieker met kleurenpalet Le Corbusier
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Designklassieker met kleurenpalet Le Corbusier
Inschrijven Nieuwsbrief