Ook in 2016 meer vrijheid voor jou

Op 14 december 2015

Meer vrijheid 

We kijken terug op een jaar waarin veel is bereikt maar de tijdgeest eist nog meer. Er is onder andere een verschuiving gaande van nieuwbouw naar renovatie. Dat betekent meer passen en meten en een nog snellere oplevering. Binnen die complexe logistiek willen wij het ontwerpers en uitvoerders zo makkelijk mogelijk maken. ‘Feel free’ is dan ook ons motto. Want hoe meer mogelijkheden, snelheid en flexibiliteit wij bieden, hoe vrijer jij bent in het realiseren van de perfecte vloer die de ruimte recht doet.

Sneller van idee naar uitvoering 

Vanuit die gedachte is ook onze website ontwikkeld. Neuzen door onze collectie kan nu altijd en overal en staalaanvragen leveren we gratis binnen 24 uur. Door onze openingsuren te verruimen zijn we van maandag t/m woensdag bereikbaar tussen 8.00 - 17.30 uur (donderdag 17.00 en vrijdag 16.00 uur) om je bijvoorbeeld direct inzicht te geven in de status van een levering. In 2016 kun je via live chat direct online met ons overleggen.
We hebben een stalenbieb gecreëerd in ons creatief centrum ‘Over de vloer’, waar iedereen welkom is om te komen werken. Je vindt er de hele collectie op kleur zodat je in 1 oogopslag kunt mixen en matchen én er is een beknopte maar inspirerende collectie van gerenommeerde interieurproducten voorhanden. In 2016 staan er ook weer workshops op de agenda om je skills in digitale tekenprogramma’s te verbeteren. Of wij maken 2D vloerplannen voor je, zodat je ziet hoe het ontwerp in de ruimte werkt.

Meer inzicht in duurzaamheid

Onze collectie is uitgebreid met prachtige gietvloeren. We hebben bewust gekozen voor de meest duurzame die er zijn, onder andere vervaardigd met restmateriaal uit de voedingsindustrie. Op ons dak hebben we nu zonnepanelen en ook in het nieuwe jaar staat duurzaamheid hoog op de agenda. Met buurbedrijven pakken we duurzaamheid collectief aan. En voor onze klanten maken we duurzaamheidsnormering overzichtelijk en transparant. Zo heb je sneller inzicht in keuzes als het op duurzaamheid aankomt. 

De meerwaarde van uitwisselen

We breiden niet alleen onze service uit, maar ook de collectie met nieuwe dessins en innovatieve vloeren van jonge ontwerpers. Een mooi win-win traject: wij krijgen er spannende producten bij en zij raken bekend met de ins en outs van de praktijk. Die uitwisseling van kennis binnen het vakgebied vinden we heel belangrijk. We hebben met onze klanten erg genoten van de themasessies door en voor vakgenoten, waar veel inzicht en inspiratie werden gedeeld. Voor 2016 staan er weer 2 gepland, want ook in het nieuwe jaar willen we je zoveel mogelijk blijven inspireren.

Team LEOXX wenst iedereen een mooi, creatief en succesvol nieuw jaar!
 

  • Ook in 2016 meer vrijheid voor jou
  • Ook in 2016 meer vrijheid voor jou
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Ook in 2016 meer vrijheid voor jou
Inschrijven Nieuwsbrief