Voel je thuis op ons event in april

Op 18 februari 2016

“Ik vraag me zelfs af of het wonen in een stad niet onvermijdelijk gepaard gaat met ontheemding. De stad is immers een betrekkelijk anonieme verzamelplaats.”

                  - Arnon Grunberg

Mensen hebben een grote behoefte zich thuis te voelen. En niet alleen waar ze wonen. Ook waar ze werken of door omstandigheden tijdelijk verblijven. Tijdens ons event VOEL JE THUIS op donderdag 7 april (15.30 - 19.30 uur) gaan onze gastsprekers in op de actuele ontwikkelingen. Zet ‘m in je agenda!

DE GASTSPREKERS VAN ‘VOEL JE THUIS’

Eduard Schaepman vertelt over het succes van zijn onderneming Tribes: werkspots voor ‘working nomads’. Hoe zorgt hij dat mensen zich thuis voelen als ze steeds ergens anders zijn? Trend researcher Saar van der Spek gaat vervolgens in op het thuisgevoel van de moderne mens en de trends die zich daarin ontwikkelen.

HET THUISGEVOEL OP DE WERKPLEK

Waar verschillende mensen elkaar ontmoeten ontstaan nieuwe ideeën. Tribes faciliteert ruimtes waar de mobiele mens samenwerkt. Hoe zorg je dat mensen zich daar thuisvoelen en graag terugkomen? Eduard Schaepman vertelt hoe hij dat doet bij Tribes en hoe het concept inspeelt op de maatschappelijke ontwikkelingen.

DE VLUCHT NAAR

Saar van der Spek spot de tendens om even helemaal te ontsnappen naar de 'middle of nowhere'. Is dat een vlucht of is dat juist even helemaal thuiskomen? Haarscherp analyseert ze waarin mensen een thuisgevoel vinden en met welke trends dat verbonden is.

​Het event VOEL JE THUIS vindt plaats op donderdag 7 april bij ons over de vloer in Houten. Het programma:

15.30         Inloop
16.00         Presentatie: Eduard Schaepman
17.00         Presentatie: Saar van der Spek
18.00         Hapjes, drankjes én muziek
19.30         Einde

Wegens grote belangstelling kun je je helaas niet meer aanmelden voor VOEL JE THUIS. Wil je op de hoogte blijven van deze en toekomstige themasessies, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Voel je thuis op ons event in april
  • Voel je thuis op ons event in april
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Voel je thuis op ons event in april
  • Voel je thuis op ons event in april
  • Voel je thuis op ons event in april
Inschrijven Nieuwsbrief