Win dit prachtboek

Op 03 maart 2016

VOEL JE THUIS 

De LEOXX collectie is bewust zo duurzaam mogelijk. Kies jij voor een duurzame vloer van LEOXX dan maken wij jou blij met prachtige vloeren, super goede service én met een mooi boek. Zelf halen we veel inspiratie uit dit boek over inheemse stammen die in harmonie leven met de natuur. Hun thuis is een wereld die we met duurzaamheid kunnen beschermen.

PEOPLE, PLANET, PROSPERITY

Topfotograaf Jimmy Nelson reisde de hele wereld over om oeroude volken en hun leefgebied te portretteren. Vooral door de authentieke kleuren, materialen en dessins waarmee deze natuurvolken zich omringen, zijn de beelden een bron van inspiratie. De urgentie van dit werk blijkt wel uit de titel ‘before they pass away’. Wat ons betreft een tragische en tegelijk schitterende reminder voor het belang van toekomstbestendig ondernemen. 

ONTVANG DE LUXE EDITIE

Wordt je staalaanvraag een order? We schenken de luxe editie van dit imposante werk aan iedereen die een staalaanvraag doet vóór 15 april 2016 voor een project van 500 m2 of meer én dat voor 1 juli wordt uitgeleverd.

WIN MET EEN STAALAANVRAAG

Voor het eerst een staalaanvaag dit jaar? Wie weet win jij. We verloten onder alle staalaanvragers die vóór 15 april a.s. voor ’t eerst in 2016 een staal aanvragen, nog eens 25 small editions.

ONZE SPELREGELS

Deze actie is exclusief voor professionals in de interieurbranche, dus studenten, scholieren, particulieren en consumenten zijn uitgesloten van deelname. We honoreren 1 deelname per bureau of project (ook als meerdere aanvragen voor meerdere projecten van 1 bureau komen). Dus ben je met een mooi project bezig, doe mee!
 
Doe mee! Bekijk onze vloeren en vraag nu gratis een vloerstaal aan.
 
  • Win dit prachtboek
  • Win dit prachtboek
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Win dit prachtboek
  • Win dit prachtboek
Inschrijven Nieuwsbrief