Win een werkplek waar je thuis bent

Op 11 april 2016

De werkplekken van Tribes -inspiring workplaces- zijn zo bijzonder dat we 10x een 10 rittenkaart verloten onder iedereen die een staal bij LEOXX aanvraagt.

Tribal offices

Voor wie Tribes nog niet kent: ze ontvingen de Beste Flexplek Award 2015. En terecht. Het design en de hospitality van de flexplekken zijn uitmuntend. Je voelt je makkelijk thuis in de huiselijk ingerichte ruimtes die van alle technische hoogstandjes zijn voorzien. Elke Tribes plek is een ode aan een volksstam en dat zie je terug in de materialen, kleuren en dessins. Door die wereldse sfeer, goede koffie en het lekkere eten zijn het ideale ruimtes om te werken en andere professionals te ontmoeten.

Win met een staalaanvraag

Eduard Schaepman is founder van Tribes en was gastspreker op ons event ‘Voel je thuis’. Over Tribes zegt hij: “You will feel at home away from home”. Pak je kans om dat zelf te ervaren en doe voor 1 juni een staalaanvraag. We verloten onder iedereen die een staal aanvraagt voor een project 10 Tribes Bluecards ter waarde van €150,-. Hiermee kun je gedurende 12 maanden 10x van een flexplek genieten, 5x van een day office of komen vergaderen (naar rato af te stempelen) bij Tribes.

De spelregels

Deze actie is exclusief voor professionals in de interieurbranche. Studenten, scholieren, particulieren en consumenten zijn uitgesloten van deelname. We honoreren 1 deelname per bureau of project (ook als meerdere aanvragen voor meerdere projecten van 1 bureau komen). Dus ben je met een mooi project bezig, doe mee!

Doe mee! Bekijk onze vloeren en vraag nu gratis een vloerstaal aan.

  • Win een werkplek waar je thuis bent
  • Win een werkplek waar je thuis bent
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Win een werkplek waar je thuis bent
  • Win een werkplek waar je thuis bent
Inschrijven Nieuwsbrief