Onze Nature gietvloer wint een award

Op 21 april 2016

Nature is de beste

Een commissie van 200 experts heeft Touch of Nature van Orineo - op de Nederlandse markt bekend als de Nature serie van Caracterr - verkozen tot Biomateriaal van het jaar 2016. De internationale conferentie voor biomaterialen, georganiseerd door het Duitse Nova-Institute, vond voor de 9e keer plaats in Keulen. Nature is een biohars op basis van lijnzaadolie aangevuld met plantaardige nevenstromen zoals koffiedik, kurk, olijfbladeren en fruitresidu’s. Deze combinatie is perfect voor naadloze oppervlakken met een warme natuurlijke uitstraling zoals gietvloeren. Biomaterialen hebben duidelijk de toekomst.

Gietvloeren met de warmte van koffie

De Caracterr gietvloeren zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij LEOXX. De Nature variant uit deze collectie is een schitterende reeks natuurlijke gietvloeren met diepe warme tinten. Zonder kleurstoffen, want kleur en textuur worden volledig bepaald door de natuurlijke restmaterialen die zo het hart en ziel van de vloer vormen. Daarom spreken de krachtige tinten het gevoel zo sterk aan. Wie een ruimte met deze vloer betreedt voelt de ‘Touch of Nature’.

Groen materiaal overwint

De kwaliteiten van Nature zijn zo sterk dat de vloeren in niets onder doen voor kunststof varianten, integendeel. De duurzame materialen geven de vloeren een enorme meerwaarde. Ze voldoen aan alle technische en functionele eisen die gesteld worden in zowel woning- als utiliteitsbouw. Bovendien heeft het biomateriaal een unieke uitstraling. De erkenning van de commissie is dus welverdiend.
 

Bekijk hier de Nature lijn van Caracterr gietvloeren.

  • Onze Nature gietvloer wint een award
  • Onze Nature gietvloer wint een award
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Onze Nature gietvloer wint een award
  • Onze Nature gietvloer wint een award
Inschrijven Nieuwsbrief