Transformeer de ruimte met fijne lijnen

Op 21 april 2016

Verfijnd tapijt Fine lines XXL

Een grote ruimte met een strak interieur is heerlijk ‘zen’, maar loopt het gevaar een tikje saai te zijn. Met tapijt uit de collectie Fine lines XXL geef je zo’n sobere ruimte een prachtig spannend karakter, met een vloer die toch geheel in stijl is met het interieur. En ook een wat meer retro interieur krijgt een bijzondere touch met het geometrische lijnenspel van Fine lines XXL. Door de verfijning kun je met dit dessin verrassend veel kanten op.

Altijd nieuwe patronen

De kracht van de tapijtontwerpen Diamonds en Origami uit de Fine lines XXL collectie schuilt in 2 dingen. Ten eerste de grootte van het dessin waardoor het effect van herhaling zelfs in grote ruimtes niet optreedt. En ten tweede de dessins zelf: ingenieuze netwerken van dunne en iets dikkere lijnen die door de subtiliteit een zekere rust uitstralen en toch blijven boeien. Je ziet er telkens andere patronen in.

Stijlvol en duurzaam

Ontwerpster Lianne Kuijpers baseerde haar ontwerpen op patronen van lichtschitteringen en de vouwinstructies voor origami, de Japanse vouwkunst. De lichtheid van die inspiratiebronnen voel je terug in de dessins waarmee je rustige overgangen kunt creëren met uni tapijt. Fine lines XXL is geproduceerd in Explain-kwaliteit en is dus perfect te combineren met de Explain uni’s. Toepassingen als los karpet zijn mogelijk, ook in bijzondere vormen. Explain is klimaatneutraal geproduceerd, Gut gecertificeerd en voldoet aan de BREEAM-NL norm EN 717-1. Dus niet alleen een stijlvolle maar ook een duurzame keuze.


Lees ook de blog van Lianne Kuijpers over haar ontwerp

Ddirect naar de Fine lines XXL collectie

  • Transformeer de ruimte met fijne lijnen
  • Transformeer de ruimte met fijne lijnen
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Transformeer de ruimte met fijne lijnen
  • Transformeer de ruimte met fijne lijnen
  • Transformeer de ruimte met fijne lijnen
Inschrijven Nieuwsbrief