Deze topproducten vind je op A@W

Op 21 juli 2016

Op Architect@Work vind je ook op vloergebied de spannendste innovaties.

Ontdek de nieuwste materialen

De meest innovatieve producten kun je onder één dak zien op de tweejaarlijkse beurs Architect@Work. Deze vindt 14 en 15 september plaats in Rotterdam. En met deze twee toppers uit onze collectie is LEOXX ook van de partij:

Nature gietvloer van Caracterr

Deze unieke gietvloer is gemaakt van biohars op basis van lijnzaadolie en uitgeroepen tot ‘biomateriaal van het jaar 2016. Bijzonder is dat hierin reststromen uit de voedingsindustrie zijn verwerkt zoals koffieresten, framboos, kurk en maïs. Dit geeft de vloer een ongekend warm en natuurlijk karakter. De Nature gietvloeren:

Bekijk de collectie


Tapijt(tegels) van vinyl 2tec2

Een ijzersterk garen van vinyl met een component glasvezel geweven tot 2m brede banen of tegels, dat geeft deze vloerbedekking de looks van textiel met de troeven van synthetisch materiaal. De verfijnde manieren van weven vormen subtiele patronen in spannende variaties. Het 2tec2 tapijt:

Bekijk de collectie


LEOXX nodigt je uit

Beide producten bieden zo’n rijke beleving, dat moet je zelf ervaren. Kom naar A@W en bekijk ze met eigen ogen. Je kunt ons vinden op stand 11 en 12. Gebruik de LEOXX code 31601 om je gratis aan te melden.

Klik voor gratis A@W toegang

  • Deze topproducten vind je op A@W
  • Deze topproducten vind je op A@W
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Deze topproducten vind je op A@W
  • Deze topproducten vind je op A@W
  • Deze topproducten vind je op A@W
Inschrijven Nieuwsbrief