Waarom 2017 het jaar van verbinding wordt

Op 16 december 2016

We hebben dit jaar weer hard gewerkt aan het creëren van interieurs om prettig in te werken, wonen en leven. Daarbij vragen de uitdagingen van deze tijd om andere keuzes. Die keuzes kunnen we maken, dankzij nieuwe ontwikkelingen en kennis. Zo is onze collectie uitgebreid met mooie duurzame producten van natuurlijke materialen en gerecyclede plastics. En ook op andere vlakken blijven we groeien. Een van de speerpunten daarin is de kwaliteit van het contact dat je hebt met elkaar.

Als toonaangevend leverancier van projectvloeren werken we met allerlei vraagstukken zoals duurzaamheid, sfeer, akoestiek, techniek en onderhoud. Samenwerken en in gesprek zijn met elkaar is dus belangrijker dan ooit.

Anja Nekeman, eigenaar LEOXX: Alles ontstaat door interactie. Het is daarom van groot belang dat er verbinding is om goed samen te werken.”

Cees de Boer, accountmanager LEOXX: “We nodigen je uit om ons al in de ontwerpfase te betrekken bij het proces. Zo kunnen we alle wensen omzetten in een perfect passende vloerafwerking.”

Ook op maatschappelijk niveau is verbinding nodig. Problemen als plastic soep en klimaatverandering wijzen ons op het belang van connectie met onze omgeving. Dat uit zich in de LEOXX collectie, van mooie vloeren voor een comfortabel interieur en een gezond binnenklimaat tot het klimaat van onze planeet met CO2 neutrale, natuurlijke en gerecyclede producten.

Marc Treu, directeur en mede-eigenaar LEOXX: “De generaties na ons moeten ook goed kunnen leven op onze aarde. Mijn belangrijkste zorg is de uitputting van grondstoffen. Met onze duurzame producten kunnen wij een positieve bijdrage leveren.”

Sander van den Bogert, inside sales LEOXX: “We helpen je graag met de verschillende afwegingen qua duurzaamheid van de vloer die je voor ogen hebt. FEEL FREE TO INFORM AND INSPIRE!” 

We doen er alles aan om je interieurconcept te helpen realiseren met de perfecte vloeroplossing. Schroom daarom niet om je behoeften en wensen, maar ook je twijfels met ons te delen. Wij denken graag mee en staan klaar met onze service, creativiteit en expertise. Die lijn zetten we in het nieuwe jaar onvermoeid voort.

Dat we aan interieurs werken die voelen als thuis wil natuurlijk niet zeggen dat thuis moet voelen als werk. Geniet van je vrije dagen! De week tussen kerst en oud & nieuw zijn wij zelf ook gesloten om er daarna weer fris tegenaan te gaan. We wensen je ontspannen feestdagen toe, een gezellige jaarwisseling en een succesvol en inspirerend 2017.

Team LEOXX

Wij zijn van 26 december t/m 1 januari 2017 gesloten.

 

 • Waarom 2017 het jaar van verbinding wordt
 • Waarom 2017 het jaar van verbinding wordt
 • Feel free to contact

  Feel Free
  to contact

 • Waarom 2017 het jaar van verbinding wordt
 • Waarom 2017 het jaar van verbinding wordt
 • Waarom 2017 het jaar van verbinding wordt
 • Waarom 2017 het jaar van verbinding wordt
 • Waarom 2017 het jaar van verbinding wordt
Inschrijven Nieuwsbrief