Ben jij bij de 3e Architecten Wielerclassic?

Op 23 februari 2017

Ben jij bij de 3e Architecten Wielerclassic?

Nu al een klassieker: de toer met je vakgenoten door Nederlands mooiste landschappen. We hebben een datum dus kom in actie! 

De Architecten Wielerclassic komt er weer aan

`Zeg Peter, wat denk jij, veel architecten zitten op de fiets. Is het niet leuk als we namens LEOXX een toertochtje organiseren met jou als uithangbord om architecten samen op de fiets te krijgen? Kunnen ze gelijk een beetje netwerken en verhalen met elkaar delen.’ We schrijven augustus 2014. In mijn tuin gloeit de BBQ, het vlees staat klaar en mijn buurman en voormalig wereldkampioen Peter Schep trekt de kurk van een flesje witte wijn. Hij is op dat moment net begonnen als professional wielercoach.

Peter verslikt zich bijna maar luistert aandachtig naar het voorstel. Na een minuut of 10 zijn de lamskoteletten klaar en met wat heen en weer verhalen, ideeën en gebaren zijn we het eens, de Architecten Wielerclassic is geboren. Op 12 juni 2015 is de eerste editie verreden van de toertocht voor mensen werkzaam in de wereld van architectuur en interieur.

Het architecten peloton groeit

Met meer dan 50 deelnemende architecten en professionals uit de inrichtingsbranche was de eerste toer een daverend succes. In de regio van Gouda en Ridderkerk is samen met wielerprofs als Karsten Kroon en Peter Schep een waanzinnige mooie toertocht gereden! En met een goed begin ga je door.

De 2e Architecten Wielerclassic werd naar grote hoogtes gebracht met een 12 tal sponsors en een jaar voorbereiding. Met LEOXX wederom als hoofdsponsor, reden we een parcours langs de heuvels van Wageningen en de fraaie vergezichten rond de heide van Ede, waarbij het touraspect weer de insteek was. Het was een prachtige dag.

Op stoom voor de 3e Architecten Wielerclassic

Baanwielrennen is een tak van de sport waarmee we in 2016 hebben kennisgemaakt. De Zesdaagse van Rotterdam was een bezoek waard met de sponsors en hun relaties. Het was een waar fietspektakel en de VIP loge was goed gevuld. Afgelopen januari hebben we dit nog eens dunnetjes overgedaan, om met 65 mensen lekker informeel te netwerken.

Na deze 4 zeer geslaagde events is de Stichting Architecten Wielerclassic met haar bestuur, waar hoofdsponsor LEOXX deel van uitmaakt, alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de 3e editie: vrijdag 16 juni 2017. Schrijf je vast in als je het leuk vindt om een kans te maken op een startbewijs, want de animo is enorm. We zien je in juni graag in de omgeving van Deventer-Salland op de pedalen! 


schrijf je nu in voor de 3e Architecten Wielerclassic

 

Wouter Bink is accountmanager bij LEOXX

Inschrijven Nieuwsbrief