Uitnodiging Tour d’Inspiration: Villa Cavrois en 2tec2 HQ

Op 30 mei 2017

Voor iedereen met hart voor interieur en architectuur organiseert LEOXX een Tour d’Inspiration naar Noord-Frankrijk en België. Donderdag 29 juni nemen we je graag mee voor een bezoek aan de indrukwekkende Villa Cavrois uit 1929 in Croix van architect Robert Mallet-Stevens. Daarna trakteren we je op een heerlijke lunch en een exclusieve rondleiding in de fabriek en het geheel vernieuwde lab van 2tec2 in Moeskroen. Hier ontdek je de laatste innovaties en slimme toepassingen op het gebied van geweven vinyl vloeren.
 

Tour d’Inspiration: een ontdekkingsreis langs technologische hoogstandjes

Op donderdag 29 juni is het zover: dan vertrekt de LEOXX-bus voor een nieuwe Tour d’Inspiration. Deze keer brengen we een bezoek aan de uitgesproken Villa Cavrois in Croix (Noord-Frankrijk) en het 2tec2 hoofdkwartier in Moeskroen (België). Je bent van harte uitgenodigd om deze dag met ons mee te gaan op een geheel verzorgde ontdekkingsreis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!
 

Villa Cavrois

Een architecturaal manifest. Met die woorden kunnen we Villa Cavrois het beste typeren. Zonder twijfel is de villa een bijzonder boeiend bouwwerk, dat in de jaren ‘30 (en nu nog steeds) heel wat opzien baarde. Destijds is het ontworpen in opdracht van textielindustrieel Paul Cavrois door architect Robert Mallet-Stevens. In 2015 is dit modernistische ‘kasteel’ tot in de kleinste details in oorspronkelijke staat hersteld. En dat maakt het een bezoek meer dan waard. Zowel interieur- als architectuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen!
 

2tec2 Hoofdkwartier

Het tweede deel van de Tour brengt ons bij het kloppende hart van 2tec2, koploper en pionier op het gebied van geweven vinyl vloeren. Na een heerlijk kaas- en wijnmaal op het hoofdkantoor krijgen we een exclusieve rondleiding door de fabriek en het geheel vernieuwde laboratorium. Dit is de plek waar de laatste weef- en producttechnologieën tot leven komen en waar je de modernste testmethodes en kwaliteitscontroles kunt zien.
 

Programma - Tour d’Inspiration 29 juni 2017: 

07:00 uur  Vertrek per touringcar uit Houten*
10:30 - 12:00 uur  Bezoek Villa Cavrois (FR)
12:40 - 14:00 uur  Bezoek hoofdkantoor 2tec2 incl. kaas- & wijnmaal (BE)
14:15 - 16:00 uur   Bezoek fabriek & lab 2tec2 (BE)
16:00 uur  Vertrek uit Moeskroen
19:15 uur  Verwachte aankomst Houten
 

* Er is ook een opstap bij Breda. Als je liever daar wilt opstappen, geef dit dan door bij je aanmelding.

---

Inschrijven is niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige Tour d'Inspirations, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


AANMELDEn NIEUWSBRIEF 

 • Uitnodiging Tour d’Inspiration: Villa Cavrois en 2tec2 HQ
 • Uitnodiging Tour d’Inspiration: Villa Cavrois en 2tec2 HQ
 • Feel free to contact

  Feel Free
  to contact

 • Uitnodiging Tour d’Inspiration: Villa Cavrois en 2tec2 HQ
 • Uitnodiging Tour d’Inspiration: Villa Cavrois en 2tec2 HQ
 • Uitnodiging Tour d’Inspiration: Villa Cavrois en 2tec2 HQ
 • Uitnodiging Tour d’Inspiration: Villa Cavrois en 2tec2 HQ
Inschrijven Nieuwsbrief