Verrassend fleXXibel vloerconcept

Op 24 augustus 2017

Met de modulaire harde en zachte vloeren van ons FleXX label kun je eigenzinnige combinaties maken, paden en zones creëren én spelen met kleur en structuur zonder concessies te doen aan functionaliteit. Van eco-tapijttegels in moderne kleuren tot niet van echt te onderscheiden pvc tegels of planken in o.a. houtoptiek. Uniek is dat alle varianten naadloos op elkaar aansluiten, je hoeft dus geen overgangsstrippen toe te passen. Zo maak je een bijzondere vloer die bovendien mooi blijft, dankzij de al net zo perfect aansluitende FleXX Walk-inn schoonloopmatten die je sinds kort in ons assortiment vindt.

De zachtste harde vloer ligt los

Hout, steen of textiel, de losleg pvc tegels en planken uit de FleXX Lay Loose collectie zijn verbluffend mooie replica’s van deze natuurlijke materialen. De hoogwaardige en bovendien duurzame vloerdelen zijn zonder verlijming te verleggen, waardoor ze makkelijk te installeren zijn. Ze hebben een aanzienlijk betere contactgeluidsisolatie dan andere harde vloeren. Bovendien zijn ze geschikt voor computervloeren, gemaakt met biologische weekmakers, ftalaat- en formalehydevrij en makkelijk te recyclen.


De Flexx collectie
 

Eco-vriendelijke en kleurrijke tapijttegels

De duurzame FleXXeco tapijttegels zijn gemaakt met 100% Econyl garen. Dit garen van gerecycled plastic is verwerkt tot tapijttegels in de meest uiteenlopende kleuren en structuren. Van een fijne gemêleerde frisé of een stoere bouclé tot een op landschappen geïnspireerde serie met bijzondere hoog/laagstructuren.

En kies je voor de additionele Acoustic+ backing, dan is je vloer goed voor het milieu én je oren. Want de extra milieuvriendelijke viltlaag zorgt voor nog meer akoestisch comfort. 


De Flexxeco collectie 

 

Het plezier van een langdurig representatieve vloer

Alle items in de FleXXeco en de FleXX Lay Loose collectie sluiten direct aan bij de onverwoestbare schoonloopmatten uit de FleXX Walk-inn collectie. Daarmee is je entree niet alleen schoon, droog, mooi én veilig, maar ook passend bij de rest van het interieur. 


De Flexx Walk-inn collectie

 

Duurzaam en gedurfd combineren

Ons FleXX label is volledig geschikt voor projecten die conform BREEAM of LEED gebouwd worden. Alle duurzame vloeren in het FleXX label, hoe verschillend ook in materiaal, structuur en kleur, sluiten naadloos op elkaar aan, zonder overgangsstrippen om niveauverschillen te overbruggen. Zo creëer je een prachtige én praktische vloer met een geheel eigen karakter.

 

De gehele collectie

Inschrijven Nieuwsbrief