Spectaculair spelen met 2tec2 tegels

Op 21 september 2017

Met de vele tegelvormen van 2tec2 krijgt elke ruimte een bijzonder creatieve dimensie. De geweven vinyl vloeren zijn er bijvoorbeeld als zeshoek, plank, driehoek, diamant (ruit) en kleiner vierkant. En zelfs elke andere vorm is mogelijk! Helemaal spectaculair wordt het, als je de geweven vinyl tegels ook nog eens in verschillende richtingen legt. Want dan ontstaat er een spannend spel van verschillende kleurtinten omdat het strijklicht telkens weer anders is. Wie dacht dat vloertegels saai en vierkant zijn, kent 2tec2 nog niet.

Legio legmogelijkheden

Met 2tec2 heb je de mogelijkheid om te spelen met tegelvormen. De combinaties en composities zijn legio, dankzij een uitgekiende set van verschillende tegelvormen: de driehoek, de diamant (ruit), de plank, de hexagon (zeshoek) en het vierkant in twee groottes. Of elke andere vorm die je wilt. Tel daar de uitgebreide kleur- en dessinopties bij op, en het spelen kan beginnen.

Ton-sur-ton effect

Met de slimme set elementaire tegelvormen van 2tec2 raak je niet uitgelegd. Of beter: je raakt niet uitgespeeld. Stel je eens voor wat je allemaal met de ruitvormige diamant-vorm kunt doen. Of met de driehoek in combinatie met planken. De mooiste mozaïeken met verrassende ritmes en reeksen zijn mogelijk. En stel je dan ook eens voor hoe de kleurentinten onder je ogen verspringen als je de vinyl tegels in verschillende legrichtingen legt. Een schitterend ton-sur-ton effect dat ontstaat dankzij de speciale weeftechnologie, waarbij verschillende matte en glanzende vinyl draden in elkaar vervlochten worden. Dankzij dit wonderlijke ton-sur-ton effect, krijgt de ruimte onder elke hoek weer een andere beleving.
 

DOWNLOAD DE BROCHURE

 

Creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit

Geniet je niet alleen van de vele creatieve mogelijkheden, maar ook van de sterke eigenschappen van 2tec2. Zo staat dit merk bekend om haar hoogwaardige vinyl weving, waarin 20% glasvezeldraden zijn vermengd. Een andere bijzondere eigenschap van dit merk is natuurlijk de super gemakkelijke legwijze, die veel tijd en energie bespaart. Ook zijn de vinyl vloeren eenvoudig te reinigen. Met 2tec2 profiteer je dus op drie manieren: creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit.
 

Ontdek zelf het speelse effect van 2tec2, vraag nu alvast stalen aan!

FEEL FREE TO CREATE

 

GA NAAR DE COLLECTIE

 • Spectaculair spelen met 2tec2 tegels
 • Spectaculair spelen met 2tec2 tegels
 • Feel free to contact

  Feel Free
  to contact

 • Spectaculair spelen met 2tec2 tegels
 • Spectaculair spelen met 2tec2 tegels
 • Spectaculair spelen met 2tec2 tegels
 • Spectaculair spelen met 2tec2 tegels
Inschrijven Nieuwsbrief