Extra informatie en maatregelen als gevolg van het coronavirus

Op 16 maart 2020

BESTAANDE EN NIEUWE LEVERINGEN

LEOXX en Prints van Oranje werken uitsluitend met Europese toeleveranciers waardoor de communicatie- en transportlijnen kort zijn. Wij hebben de garantie gekregen dat er voor nagenoeg al onze collecties ruim voldoende halffabrikaten en eindproducten op voorraad liggen en dat de productie doordraait. Leveringen van zowel bestaande als nieuwe bestellingen zullen dus gewoon zoals je van ons gewend bent plaatsvinden. De transporteurs zullen bij het lossen de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

Stalen aangevraagd?

Je bent van ons gewend dat wij onze stalen toesturen of langsbrengen. Omdat we jouw en onze gezondheid serieus nemen, hebben we zolang het Coronavirus ons allemaal in de greep houdt, besloten stalen for the time being alleen nog maar te versturen. Op deze manier proberen we van onze kant het aantal contactmomenten tot een minimum te beperken en verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan.

bezoek aan ONS kantoor in Houten?

Tot nader order zullen wij geen bezoek ontvangen op ons kantoor in Houten.

 • Kom je een aangevraagd pakketje ophalen, bel dan 10-15 minuten van te voren en wij zetten het voor je klaar bij het rolluik aan de rechter zijkant van ons pand.
 • Kom je een pakketje afleveren, bel dan bij de voordeur aan en neem minimaal 1,5 meter afstand. wij zullen de deur openen en het pakketje in ontvangst nemen.
 • Bij levering van een grotere vracht, vragen we je vriendelijk van te voren telefonisch contact over op te nemen zodat we met elkaar kunnen afstemmen wat voor ons beide een prettige manier van afleveren is.

Afspraak met ONZE accountmanager?

Omdat we de oproep van social distancing (#flattenthecurve) zo goed mogelijk willen opvolgen, beperken wij een bezoek aan onze klanten tot een absoluut minimum. Wil je (extra) informatie, heb je vragen of behoefte aan persoonlijk contact? Bel, mail, WhatsApp, FaceTime of Skype met je LEOXX accountmanager. Of bel ons algemene nummer: +31 30 635 1000.

Echt alleen in noodgevallen en met wederzijdse goedkeuring, zullen onze accountmanagers een fysieke afspraak inplannen. Onze accountmanagers zullen zich hierbij aan de richtlijnen van het RIVM houden om de verspreiding van het virus te voorkomen, o.a.:

 • uiteraard wordt de afspraak geannuleerd mocht jij of de accountmanager (milde) klachten hebben
 • onze accountmanagers wassen hun handen veelvuldig met zeep of gebruiken desinfectiegel
 • we geven geen handen
 • we houden minimaal 1,5 meter afstand


Deze maatregelen zijn in ieder geval tot 6 april 2020 van kracht. Mocht dit wijzigen, dan laten we dit zo snel mogelijk weten.

Feel free to share
 • Extra informatie en maatregelen als gevolg van het coronavirus
 • Feel free to order samples

  Aanvragen en versturen is kosteloos. De stalen worden binnen 24 uur geleverd.

  Feel free to order samplesVraag staal aan
 • Extra informatie en maatregelen als gevolg van het coronavirus
Inschrijven NieuwsbriefIk heb de privacyverklaring van LEOXX b.v. gelezen en ga hier mee akkoord.
Win dit prachtboek
Win dit prachtboekDoe nu een staalaanvraag