Architect@Work 2016 met LEOXX

Ook in 2016 zijn we weer te vinden op A@W van 14 t/m 15 september met onze duurzame projectvloeren. Dit jaar staat de beurs in het teken van ‘Architectuur en Water’.

LEOXX & WATER

Water hangt voor ons nauw samen met duurzaamheid. Met andere woorden: onze ecologische footprint. Om deze zo klein mogelijk te houden is onze vloerencollectie CO2 neutraal, te recyclen of gemaakt van gerecycled materiaal. Een voorbeeld hiervan is onze prachtige tapijttegelcollectie van Econyl-garen; een 100% gerecyclede (van materialen als PET en visnetten) én recyclebare vezel, polyamide 6. Het garen is verwerkt tot tapijttegels in de FleXX serie: FleXXeco.

Gratis toegang tot A@W dankzij LEOXX

Normaal gesproken kost een toegangskaart voor Architect@Work € 30, maar met onze code kun je er gratis heen. Gebruik tijdens het registreren de LEOXX code31601’ en laat je inspireren!

 

SCHRIJF JE IN 

 

LEOXX op Architect@Work in Rotterdam

LEOXX is dit jaar op Architect@Work aanwezig met een tweetal innovatieve projectvloeren. Dit zijn de:

  • Nature gietvloer van Caracterr (stand 11): deze unieke gietvloer is gemaakt van biohars op basis van lijnzaadolie en uitgeroepen tot ‘biomateriaal van het jaar 2016'. Het bijzondere aan deze vloer is dat hij gemaakt is van reststromen uit de voedselindustrie zoals koffieresten, framboos, kurk en maïs. Bekijk deze collectie.
  • Vinyltapijt(tegels) van 2tec2 (stand 12): een ijzersterk garen van vinyl met het component glasvezel, geweven tot 2m brede banen of tegels. De verfijnde manieren van weven vormen subtiele patronen in interessante variaties. Bekijk deze collectie.

Vragen voor LEOXX? 

Voor vragen over A@W 2016 of over één van onze producten, neem contact met ons op door een email te sturen of te bellen naar +31 (0)30 635 10 00.

Feel free to share

architect-at-work-2016-leoxx.png

Feel free to contact

Feel Free
to contact