Nieuwe collega over de vloer!

Op 29 januari 2018

Het nieuwe jaar is bij LEOXX goed begonnen met een nieuwe collega. Saskia stelt zich graag aan je voor. En vertelt je over haar favoriete LEOXX vloer. Ook nemen we afscheid van Diane en Sabine, die we heel veel succes wensen met hun nieuwe uitdagingen!

Saskia gaat Diane Verhagen vervangen, die ons na acht mooie jaren helaas gaat verlaten. Diane gaat een nieuw avontuur aan bij Prins Petfoods, als accountmanager en voedingsconsulente. Wij weten zeker dat Diane als groot hondenliefhebber op haar plek zal zijn bij Prins Petfoods en wensen haar heel erg veel succes! 

SASKIA KNUVERS - accountmanager regio Zuid en Midden

Al sinds jonge leeftijd werk ik in de wereld van het interieur. En daar wil ik graag nog heel lang blijven. Voor LEOXX ga ik als accountmanager aan de slag in de Randstad en het zuiden van het land. Aan mij de eer om daar onze prachtige vloerencollectie onder de aandacht te brengen en  advies te geven over design en functionele toepasbaarheid.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur. Ik heb het geluk om een groot deel van mijn vrije dagen door te mogen brengen in Bretagne, waar mijn vriend en ik een huis hebben. Niets is zo fijn als samen uitwaaien op de rotsen aan zee tijdens lange wandelingen met onze hond.

Thuis probeer ik een warme, huiselijke sfeer te creëren. Maar omdat we naast een hond, ook twee langharige katten hebben, moet de vloer makkelijk te onderhouden zijn. Mijn favoriete product uit de LEOXX collectie is daarom Fitnice van Vertisol. Zacht en hard tegelijk, met de voordelen van beide!

Ik hoop snel kennis met je te maken. Bij jou op kantoor of bij ons over de vloer in Houten. Je kunt mij bereiken op 06 - 510 222 68 of saskia@leoxx.nl.

 

Inschrijven Nieuwsbrief