Drie nieuwe collega’s over de vloer!

Op 29 januari 2018

Het nieuwe jaar is bij LEOXX goed begonnen met drie nieuwe collega’s. We zijn blij dat ze er zijn! Saskia Liselot en Brigitte stellen zich graag aan je voor. En vertellen je over hun favoriete LEOXX vloer. Ook nemen we afscheid van Diane en Sabine, die we heel veel succes wensen met hun nieuwe uitdagingen!

Saskia gaat Diane Verhagen vervangen, die ons na acht mooie jaren helaas gaat verlaten. Diane gaat een nieuw avontuur aan bij Prins Petfoods, als accountmanager en voedingsconsulente. Wij weten zeker dat Diane als groot hondenliefhebber op haar plek zal zijn bij Prins Petfoods en wensen haar heel erg veel succes! Brigitte volgt Sabine op, die vanaf 1 februari start op de commerciële binnendienst van Baxter Nederland. Ook haar wensen we alle goeds!

SASKIA KNUVERS - accountmanager regio Zuid en Midden

Al sinds jonge leeftijd werk ik in de wereld van het interieur. En daar wil ik graag nog heel lang blijven. Voor LEOXX ga ik als accountmanager aan de slag in de Randstad en het zuiden van het land. Aan mij de eer om daar onze prachtige vloerencollectie onder de aandacht te brengen en  advies te geven over design en functionele toepasbaarheid.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur. Ik heb het geluk om een groot deel van mijn vrije dagen door te mogen brengen in Bretagne, waar mijn vriend en ik een huis hebben. Niets is zo fijn als samen uitwaaien op de rotsen aan zee tijdens lange wandelingen met onze hond.

Thuis probeer ik een warme, huiselijke sfeer te creëren. Maar omdat we naast een hond, ook twee langharige katten hebben, moet de vloer makkelijk te onderhouden zijn. Mijn favoriete product uit de LEOXX collectie is daarom de 2tec2 Arid. Zacht en hard tegelijk, met de voordelen van beide!

Ik hoop snel kennis met je te maken. Bij jou op kantoor of bij ons over de vloer in Houten. Je kunt mij bereiken op 06 - 510 222 68 of saskia@leoxx.nl.

LISELOT VAN DAM - sales representative 2tec2

Mijn interesse voor interieur en design was er altijd al, maar toen onze casco woning werd opgeleverd sloeg die om in passie. Wat een vrijheid! Ik krijg een enorme kick van ideale kleurencombinaties en samensmeltende vormen. Dat enthousiasme ga ik absoluut overbrengen als vertegenwoordiger van 2tec2 in Nederland.

De casco woning is inmiddels een fijn thuis in Wognum, waar ik samen met mijn man woon. In mijn vrije tijd maak ik mijn hoofd leeg in de bossen, met mijn Weimaraner Louis.

Na een leerzame introductie van vier dagen bij de fabriek in België kan ik je alles vertellen over 2tec2, het merk waar ik me voor ga inzetten. Niet zo gek dus, dat mijn favoriete product uit de LEOXX collectie door onze zuiderburen is gemaakt. Ik ben nu al fan van de speelse Play modellen van 2tec2. Had ik die maar gekend toen onze woning werd opgeleverd!

Ben je nog niet bekend met 2tec2 of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op! Je kunt me bereiken op 06 - 138 408 52 of liselot@2tec2.com.

BRIGITTE VAN HAL - inside sales Zuid en Midden

Interieur, mode, architectuur, design en kleur lopen als een rode draad door mijn leven. Dagelijks zie ik ze terug in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch en de prachtige stad Utrecht. En nu dus ook bij LEOXX, waar ik begonnen ben als inside sales voor mijn thuisregio’s Zuid en Midden!

In Utrecht en Den Bosch voel je de historie en kun je je hart ophalen in honderden kleine winkeltjes. Er hangt een vriendelijke, open sfeer. Ik voel me er vrij. Van LEOXX krijg ik datzelfde gevoel. Door de producten, maar ook door de klantbenadering en de persoonlijke aanpak.

Het product dat misschien wel het beste past bij dit gevoel is de REused karpettencollectie. Ieder karpet heeft ook dat eigen verhaal, en geeft een extra dimensie aan de ruimte. Bovendien is dit karpet -omdat het uit gerecyclede materialen staat- ook nog eens duurzaam.

Ik hoop je snel zien in onze inspirerende showroom in Houten! Je kunt me bereiken op 030 63476635 of brigitte@leoxx.nl.

  • Drie nieuwe collega’s over de vloer!
  • Drie nieuwe collega’s over de vloer!
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Drie nieuwe collega’s over de vloer!
  • Drie nieuwe collega’s over de vloer!
Inschrijven Nieuwsbrief