Event FEEL FREE BE HAPPY

Op 03 oktober 2019

Geluk. We zijn er allemaal, bewust of onbewust, naar op zoek. Maar wat precies maakt dat je je gelukkig voelt? Is geluk te beïnvloeden? En in welke mate draagt de omgeving bij aan ons geluksgevoel?

Het antwoord op deze en nog veel meer vragen kom je te weten tijdens ons event FEEL FREE BE HAPPY op donderdag 21 november. Twee gerenommeerde gastsprekers gaan tijdens dit event met als thema ‘Bouwen aan geluk’ ieder op geheel eigen wijze in op de magie en maakbaarheid van geluk.

GASTSPREKERS

Patrick van Hees, ook wel bekend als de geluksprofessor, doet al jaren onderzoek naar geluk. In zijn inspirerende lezingen, workshops en masterclasses vertaalt hij wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag. Welke invloed heeft positive design op ons geluk en hoe creëer je duurzame inzetbaarheid op de werkplek? Na zijn lezing ga je met concrete tips én een positief gevoel naar huis.

Victor Mids is illusionist en arts en bekend van het tv-programma MINDF*CK. Zijn fascinatie voor wetenschap combineert hij met illusies om te laten zien op wat voor manieren je hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden. Tijdens een magisch optreden neemt Victor je mee in de wereld van neuromagic. Hoe makkelijk ben je af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar het zelf!

PROGRAMMA

Het event FEEL FREE BE HAPPY vindt plaats op donderdag 21 november bij ons in Houten. Het programma ziet er als volgt uit:

15:45    Inloop
16:30    Welkom en opening
16:40    Presentatie Patrick van Hees
17:30    Pauze
18:00    Optreden Victor Mids
18:45    Hapjes, drankjes en muziek
20:15    Einde

AANMELDEN

Wil jij deze inspirerende middag/avond vol verrassende en magische inzichten ook bijwonen? Schrijf je dan kosteloos in. Voor dit event zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar en geldt VOL=VOL, dus wees er snel bij!

AANMELDEN

 

Feel free to share
  • Event FEEL FREE BE HAPPY
  • Event FEEL FREE BE HAPPY
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Event FEEL FREE BE HAPPY
  • Event FEEL FREE BE HAPPY
  • Event FEEL FREE BE HAPPY
Inschrijven Nieuwsbrief