Hans ter Hart nieuwe directeur LEOXX en Prints van Oranje

Op 15 oktober 2018

Wij zijn trots je te kunnen melden dat met ingang van 1 november 2018 Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van LEOXX B.V. en Prints van Oranje B.V. te Houten is. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.

Hans ter Hart is op dit moment nog werkzaam voor Amtico International GmbH, waar hij verantwoordelijk is voor de Nederlandse en Belgische projectenmarkt. Hij heeft eerder in de periode 1999 t/m 2015 bij Interface diverse functies bekleed. Hans wordt de opvolger van Marc Treu, die per 13 juli jl. zijn functie als directeur heeft neergelegd, en interim directeur Rolf van Woerkom. Hans over zijn nieuwe functie: “Ik ben zeer gemotiveerd om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van beide merken.”

Anja Nekeman, eigenaresse van LEOXX en Prints van Oranje: ”We zijn enthousiast over de komst van Hans en zijn er van overtuigd dat we met hem de juiste persoon in huis hebben om zowel LEOXX als Prints van Oranje een nieuwe en krachtige impuls te geven.”

Samenwerking Amtico & LEOXX
LEOXX is tevens een samenwerkingsverband aangegaan met Amtico om vanaf 01 november 2018 als exclusief distributeur alle Amtico producten (LVT en tapijttegels) actief te promoten bij architecten, interieurontwerpers en projectinrichters. Daarnaast gaat LEOXX alle verkoopactiviteiten zoals orders en logistieke trajecten verzorgen voor Amtico binnen de Nederlandse en Belgische markt. De Expona collectie blijft tot nader order gewoon bij LEOXX verkrijgbaar.

Bij vragen kun je contact opnemen met Rolf van Woerkom: +31651179060.

Persbericht - NL

Press release - EN

Feel free to share
Inschrijven Nieuwsbrief