Haute Couture van muur tot muur

Op 15 december 2017

Haute Couture laat zien waarom Louis de Poortere bekend staat als producent van hoogwaardige design vloerbekleding. De wall to wall tapijten uit de collectie ogen elegant, ambachtelijk en natuurlijk. Met de luxueuze uitstraling en kwaliteit van high fashion, zonder concessies te doen aan gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Vanaf februari 2018 in ons assortiment.

Als de naam Haute Couture nog niet voor zich spreekt, doen Karl, Giorgio en Jacob dat wel. Geïnspireerd door de grote modeontwerpers van onze tijd, legde Louis de Poortere de lat hoog bij de ontwikkeling van zijn nieuwste lijn. Met zo’n 80 designs, verkrijgbaar in drie kwaliteiten en vele kleuren, maakte de Belgische producent zijn ambities meer dan waar.

Drie kwaliteiten

De tapijten uit de Haute Couture collectie zijn verkrijgbaar in drie kwaliteiten: Wool Wool, Cotton Wool en Cotton Polyamide. Wool Wool staat voor ambachtelijke techniek, geproduceerd met een ketting van zeer strak geweven wol. In de Cotton Wool lijn werd gekozen voor meer dekking in de ketting, door wol te vervangen door katoen. De laatste lijn, Cotton Polyamide, biedt een fijnere ketting van ijzersterk polyester glansdraad. Alle kwaliteiten zijn voorzien van een 6 millimeter dikke viltbacking die voor ultiem comfort en geluidsdemping zorgen.

Haute Couture staat garant voor eenvoudig onderhoud, maximaal comfort en perfect geïntegreerde backing. Haute Couture is zeer sterk, snel te installeren en geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Gecombineerd met de uiterst luxueuze uitstraling belooft Haute Couture vanaf februari 2018 een bijzonder fraaie toevoeging in de LEOXX collectie te worden. 

Material xperience stand i33

Tijdens Material Xperience van 13 t/m 15 maart in Ahoy is de Haute Couture collectie te bezichtigen in stand i33. Ervaar de collectie zelf in Rotterdam, schrijf je in voor gratis toegang! Daarnaast kun je ons ook vinden op de stand van Caracterr (stand i10) en Prints van Oranje (stand i3).

  • Haute Couture van muur tot muur
  • Haute Couture van muur tot muur
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Haute Couture van muur tot muur
  • Haute Couture van muur tot muur
  • Haute Couture van muur tot muur
Inschrijven Nieuwsbrief