In memoriam: André Bovekerk

Op 11 augustus 2020

Met grote verslagenheid en intens verdriet hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze zeer gewaardeerde collega en medewerker André Bovekerk. André was nog maar kort werkzaam bij LEOXX als inside sales manager, maar voelde zich al snel thuis in ons hechte team. Een aantal van ons kende André al langer uit de vloerenbranche en heeft meerdere jaren met veel plezier met hem samen mogen werken.

Betrokken, vriendelijk, behulpzaam en een rots in de branding; André stond voor iedereen klaar. Een collega om op te bouwen en een man met een groot hart. Zijn professionaliteit, servicegerichtheid en praktische werkwijze waren kenmerkend voor hem. Positief als hij was, zorgde hij voor veel gezelligheid en vrolijkheid. André laat voor ons een enorme leegte achter, niet alleen als collega maar ook als mens.

Als echte familieman was André enorm trots op zijn gezin. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Nicole, zoons Dennis en Rick en bonusdochters Britt en Lynn. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe bij het dragen van dit plotselinge verlies.

CONDOLEANCEREGISTER

De uitvaart van André heeft donderdag 13 augustus 2020 in besloten kring plaatsgevonden. Voor wie een bericht aan zijn gezin en familie en/of een mooie herinnering aan André wil achterlaten, is een online condoleanceregister geopend via de volgende link: https://www.uitvaartzorgsimonebeijer.nl/condoleance/andre-bovekerk/

Feel free to share
Inschrijven Nieuwsbrief