Laat je verleiden door Haute Couture

Op 29 januari 2018

Bij LEOXX zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie. Naar frisse ideeën, verrassende ontwerpen en verfijnde materialen. Dat alles vonden we in Haute Couture, de nieuwe tapijtcollectie van Louis de Poortere. Gebaseerd op het idee dat interieurtextiel net zo comfortabel zou moeten zijn als kleding. En net zo verleidelijk als mode. Een prachtige aanvulling op onze collectie!

HIGH FASHION

Haute Couture is een brede collectie jacqcuard geweven tapijten, bedoeld om elke ruimte naar een ander niveau te tillen. De collectie is -de naam zegt het al- geïnspireerd door high fashion, en dat zie je meteen. De ambachtelijkheid, het design en het gebruik van natuurlijke materialen geeft de tapijten een exclusieve uitstraling. Dat de collectie toch betaalbaar is gebleven laat zien hoe groot de ambitie van Louis de Poortere is geweest bij de ontwikkeling ervan. De ontwerper wilde trendsettend zijn. Niets meer en niets minder.

VERLEIDELIJK, COMFORTABEL EN PRAKTISCH

De wall to wall collectie (2,95 m breed) is opgedeeld in drie productfamilies - WW, CW en CP - met in totaal 80 verschillende dessins. Het textiel voelt dankzij een moderne weeftechniek aan alsof het nieuwe energie geeft. Alle variaties zijn projectgeschikt  en voorzien van een 6 millimeter dikke viltbacking, voor de ultieme comfortbeleving en geluidsdemping. Haute Couture is daarmee geschikt voor iedere ruimte; voor woningen, kantoren, winkels, hotels of restaurants. Daarnaast zijn de tapijten leverbaar als traploper of karpet.

WW
Haute Couture is beschikbaar in drie kwaliteiten die elk ambachtelijkheid én vernieuwing uitstralen. De eerste, Wool Wool, is gemaakt van 100 procent natuurlijk wol en wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke kleuren. Namen als Zig, Zag en Diamond geven het bijbehorende ontwerp al prijs.

CW
In de Cotton Wool lijn is het wol deels vervangen voor katoen. Rustige tinten en ontwerpen kenmerken de dessins, die de namen dragen van grote modeontwerpers. Giorgio en Karl, maar dan op de vloer.

CP
Het gebruik van een polyester glansdraad zorgt voor een luxe uitstraling in de dessins van de Cotton Polyamide kwaliteit. Hier voert een combinatie van uitgesproken kleuren en gewaagde dessins de boventoon. Met veel verassende elementen met een vintage tintje.

LAAT JE INSPIREREN OP DE PRODUCTPAGINA VAN HAUTE COUTURE

MATERIAL XPERIENCE STAND I33

Tijdens Material Xperience van 13 t/m 15 maart in Ahoy is de Haute Couture collectie te bezichtigen in stand i33. Ervaar de collectie zelf in Rotterdam, schrijf je in voor gratis toegang! Daarnaast kun je ons ook vinden op de stand van Caracterr (stand i10) en Prints van Oranje (stand i3).

Feel free to share
  • Laat je verleiden door Haute Couture
  • Laat je verleiden door Haute Couture
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Laat je verleiden door Haute Couture
  • Laat je verleiden door Haute Couture
  • Laat je verleiden door Haute Couture
Inschrijven Nieuwsbrief