LEOXX OP DE INDEPENDENT HOTEL SHOW AMSTERDAM

Op 09 april 2019

Op 8 en 9 mei vindt in de RAI in Amsterdam de eerste editie van de Independent Hotel Show op het Europese vasteland plaats. Op deze vakbeurs voor luxe- en boutique hotels staan circa 120 gespecialiseerde exposanten uit de wereld van onder andere design & decor, techniek, bedden, marketing en hotel business services. Ook LEOXX is er met onder andere haar merken Prints van Oranje en Amtico aanwezig: op stand E68 toont zij haar veelzijdige aanbod vloer- en printoplossingen voor hotelinterieurs.

LEOXX

Op onze stand kun je kennismaken met de stijlvolle en luxe vinylvloeren van Amtico. De Amtico collectie kenmerkt zich door zijn eindeloze designmogelijkheden, duurzame oplossingen en uitzonderlijke prestaties. De ideale basis voor het neerzetten van een bijzondere belevingswereld in een veeleisende omgeving zoals een hotel.

PRINTS VAN ORANJE

De unieke printoplossingen van Prints van Oranje voor tapijt, vinyl, gordijnen, behang, meubelstoffen en akoestische panelen bieden hotels als geen ander de mogelijkheid om een onderscheidend en authentiek concept neer te zetten. Ideaal voor het creëren van persoonlijke beleving en zo een onvergetelijke indruk op je gasten achter te laten. Op onze stand laten wij je een aantal ‘live’ voorbeelden zien van de creatieve mogelijkheden die customized printen te bieden heeft, die meer dan Instagramwaardig zijn.

DE INDEPENDENT HOTEL SHOW

De Independent Hotel Show in Amsterdam is het zusje van The Independent Hotel Show UK, die inmiddels al zeven succesvolle edities in Engeland achter de rug heeft. Voor 2019 heeft de beursorganisatie besloten om uit te breiden naar het Europese vasteland. De keuze is daarbij gevallen op Amsterdam vanwege de sterke groei van de hotelmarkt in de Nederlandse hoofdstad.

Het hotelevent biedt een centraal platform voor de hotelwereld waar creativiteit, inspiratie en zakendoen samenkomen. Het event richt zich op hoteliers, hotelmanagers en andere belangrijke beslissers uit de hotelbranche in Nederland, België en Duitsland. Maar ook voor andere hotelspecialisten op het gebied van ICT, design, HR en gastbeleving zoals de (interieur)architect is de Independent Hotel Show een interessant inspiratie- en netwerkevent.

KOM LANGS!

Ben je benieuwd hoe wij een hotel een geheel eigen gezicht kunnen geven met een uniek interieurconcept? Kom dan naar de Independent Hotel Show en bezoek ons op stand E68. Via onderstaande button kun je je aanmelden en je entreeticket bestellen. Ook vind je hier alle bezoekersinformatie zoals de openingstijden terug.

AANMELDEN EN TICKET BESTELLEN

 

Feel free to share
 • LEOXX OP DE INDEPENDENT HOTEL SHOW AMSTERDAM
 • LEOXX OP DE INDEPENDENT HOTEL SHOW AMSTERDAM
 • Feel free to contact

  Feel Free
  to contact

 • LEOXX OP DE INDEPENDENT HOTEL SHOW AMSTERDAM
 • LEOXX OP DE INDEPENDENT HOTEL SHOW AMSTERDAM
 • LEOXX OP DE INDEPENDENT HOTEL SHOW AMSTERDAM
 • LEOXX OP DE INDEPENDENT HOTEL SHOW AMSTERDAM
 • LEOXX OP DE INDEPENDENT HOTEL SHOW AMSTERDAM
Inschrijven Nieuwsbrief