Marc Treu neemt afscheid van LEOXX

Op 17 juli 2018

In goed overleg met Anja Nekeman, eigenaar van LEOXX, heeft Marc Treu per 13 juli jl. zijn functie als directeur van LEOXX neergelegd. Na intensieve jaren bij LEOXX, had Marc vanaf het begin van dit jaar een time out genomen. Hij is tot de conclusie gekomen dat hij behoefte heeft een andere richting in te slaan. De komende tijd is een periode van bezinning en wil hij nieuwe plannen maken voor de toekomst.

Marc Treu: “Uiteraard hoop ik dat medewerkers, klanten, leveranciers en andere relaties van LEOXX die zich de afgelopen jaren enorm hebben ingezet voor en bijgedragen aan het bedrijf, dit ook in de toekomst zullen blijven doen. Want het is een prachtig bedrijf waar ik met een enorme passie en betrokkenheid 20 jaar aan mee heb mogen werken.

Ik gun LEOXX dan ook alle succes in de toekomst. Aan een ieder waar ik mee samen heb gewerkt wil ik zeggen: Thanks! I enjoyed every minute of the ride.”

Sinds 1 februari 2018 is Rolf van Woerkom door de afwezigheid van Marc actief als interim directeur van LEOXX. Rolf heeft uitgebreide ervaring als commercieel directeur bij diverse grote bedrijven en voegt zijn kennis en expertise toe aan het verder ontwikkelen van LEOXX voor de komende tijd. LEOXX oriënteert zich op een nieuwe directeur, Rolf blijft actief tot de opvolger van Marc is benoemd.

Wij willen Marc enorm bedanken voor zijn inzet in de afgelopen 20 jaar en wensen hem en zijn gezin veel gezondheid en geluk toe.

Team LEOXX

NOTE: voor vragen, kun je contact opnemen met Rolf van Woerkom:

E: rolf@leoxx.nl 
M +31 6 511 79 060

Inschrijven Nieuwsbrief