Schrijf je in voor onze workshop SketchUp Pro

Op 05 maart 2018

Wil je kennis maken met het tekenprogramma SketchUp Pro? Is het tijd om je kennis een beetje op te frissen? Kom dan naar één van onze gratis SketchUp workshops. Dan leggen wij je in een paar uur uit hoe snel je een mooie 3D-illustratie maakt van jouw interieurontwerp.

De workshops vinden plaats op dinsdag 8 mei (VOL), dinsdag 22 mei en donderdag 24 mei bij LEOXX in Houten. Deelname is gratis. Per sessie is er plek voor maximaal 20 deelnemers. De workshop wordt gegeven door de trainers van Design8, dé Nederlandse importeur van SketchUp software.

We verzoeken je om zelf een laptop mee te nemen, uiteraard voorzien van SketchUp Pro 2018. Heb je het programma nog niet op je laptop staan? Dan kun je op de website van SketchUp gratis een volledig werkende proefversie downloaden. Maar let op: deze proefversie werkt maar 30 dagen! Als je er tijdens de workshop mee wilt werken, download dan niet te vroeg!

Programma:

09.30 uur Ontvangst
10.00 uur Intro LEOXX en SketchUp Pro
10.15 uur SketchUp Pro 2018: hands-on workshop met LEOXX materialen
12.30 uur Afsluitende lunch

Momenteel zitten alle workshops vol. We kunnen je op de reservelijst plaatsen. Indien er een plekje vrij komt, geven we je een seintje.
 

INSCHRIJVEn reservelijst

Feel free to share
Inschrijven Nieuwsbrief