Twee nieuwe gezichten bij LEOXX

Op 22 juli 2019

De afgelopen periode hebben we bij LEOXX twee nieuwe collega’s in de buitendienst mogen verwelkomen: Marc van Oijen en Bas Zonneveld. Beiden rijden inmiddels vol enthousiasme rond in hun regio, hoog tijd om hen aan je voor te stellen! Daarnaast is de indeling van de regio’s enigszins gewijzigd, daarom onderaan dit artikel een overzicht met de nieuwe regio-indeling. Zo kun je in een oogopslag zien wie jouw LEOXX-contactpersoon is voor al je vraagstukken op vloeren- en interieurgebied!

MARC VAN OIJEN: ACCOUNTMANAGER REGIO GROOT EINDHOVEN – LIMBURG – BRABANT

Wat is je achtergrond/ervaring?

De eerste 18 jaar van mijn werkzame leven ben ik werkzaam geweest in de standbouw. In dit vakgebied heb ik me ontwikkeld van ontwerper tot accountmanager en van daaruit weer tot projectmanager. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar ruimte-akoestiek. Ik heb dit als zeer interessant ervaren; een hele nieuwe dimensie van interieur en een aspect dat vaak onderbelicht wordt. Het leuke is dat ik deze totaalervaring nu mee kan nemen naar LEOXX om architecten en interieurontwerpers te adviseren, niet alleen op het gebied van vloeren maar ook rondom de akoestische oplossingen die we in ons productportfolio hebben.

Wat vind je het leukste aan je vak?

Het leukste vind ik de interactie met de architect/ontwerper en onderdeel zijn van het creatieve proces. Ik voel me goed in een medenkersrol en een schakel zijn in een totaalproject geeft me veel voldoening.

Waar zie je mogelijkheden/kansen voor LEOXX?

Het vlak waarop ik de meeste mogelijkheden zie is dat van - hoe kan het ook anders met mijn achtergrond - akoestiek. LEOXX heeft zoveel meer te bieden dan alleen vloeren, ook voor de wand hebben we meerdere interieuroplossingen in huis. Dat, samen met de mogelijkheden die we met ons custom printlabel Prints van Oranje te bieden hebben, maakt ons een volwaardige partner met een totaalpakket aan mogelijkheden voor de interieurontwerper en -architect.

Wat is je favoriete LEOXX product/merk?

Ik ben helemaal weg van Fitnice, een prachtig en hoogstaand merk op het gebied van geweven vinyl. Dankzij het uitgebreide aanbod aan kleuren en vormen gecombineerd met de uitzonderlijke prestaties en warme uitstraling, kan Fitnice nagenoeg elk project aan. Ik denk dan ook zeker dat dit product weleens uit kan groeien tot een van de favorieten onder de klanten van LEOXX!

Waar liggen je persoonlijke interesses? Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het hockeyveld te vinden voor een stukje ontspanning. Verder noem ik mezelf ook wel een Limburgse bourgondiër; ik kan echt genieten van culinaire gerechten en hapjes gecombineerd met een goed glas wijn of bier.

BAS ZONNEVELD: SENIOR ACCOUNTMANAGER REGIO GROOT AMSTERDAM – NOORD-HOLLAND

Wat is je achtergrond/ervaring?

Mijn werkervaring begon bij Free Record Shop. Hier heb ik 7 jaar gewerkt en mezelf ontwikkeld van assistent bedrijfsleider tot rayonmanager. Daarna ben ik circa 19 jaar werkzaam geweest bij Interface. Hier heb ik rondgereden in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Oost Nederland. Daarnaast beheerde ik zogenaamde key accounts en heb ik me sterk gemaakt voor retailketens als BCC, Primera en FRS.

Wat vind je het leukste aan je vak?

Er zijn voor mij meerdere aspecten die het werk van accountmanager in de interieurbranche zo leuk maken. Vooral de interactie met mijn klanten, zoals interieurarchitecten geeft me energie. Het kunnen meedenken met een architect, dan wel het oplossen van een ‘probleem’ geeft me veel voldoening. Denk bijvoorbeeld aan akoestische vraagstukken in een school, onderhoudsadvies bij de toepassing van een specifiek product of adviseren aangaande de impact van de vloerkeuze op het gebied van welzijn en binnenklimaat.

Waar zie je mogelijkheden/kansen voor LEOXX?

LEOXX heeft over het algemeen een goede naam in architectenland, maar men is nog lang niet altijd op de hoogte van de uitgebreide productmogelijkheden en diensten die LEOXX te bieden heeft. Het is voor mij een uitdaging om dit beter onder de aandacht te brengen. Daarnaast ligt er een schone taak om meer interactie en samenwerking in bepaalde klantgroepen te realiseren.

Wat is je favoriete LEOXX product/merk?

Ik ben erg enthousiast over onze Fitnice collectie, een hoogwaardige lijn geweven vinyl. De concurrentie in geweven vinylproducten is beperkt en met een eersteklas product als Fitnice kunnen we mooie projecten gaan neerzetten. Ook ben ik erg gecharmeerd van de collectie lvt designvloeren van Amtico.

Waar liggen je persoonlijke interesses? Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn gezin is het belangrijkste voor me, hier besteed ik in mijn vrije tijd dan ook veel aandacht aan. Ik heb twee dochters, Lieke van bijna 10 en Pomme van 8 jaar oud. We doen veel samen: skeeleren, fietsen, dollen, lachen. Maar ook ‘gewoon’ er zijn en open huis voor vriendinnetjes vinden we belangrijk. Zelf pak ik graag de mountainbike, zowel in het bos als op de verharde wegen. Heerlijk met mijn hoofd in de wind datzelfde hoofd een beetje leegmaken en de ontspanning opzoeken.

NIEUWE REGIO-INDELING

Onderstaand een overzicht van de nieuwe regio-indeling bij LEOXX. Neem voor jouw regio bij vragen gerust contact op met de vermelde contactpersonen, zij helpen je graag verder!

Noord- en Oost-Nederland: Cees de Boer 06 531 188 38 en Jelmer van de Kamp 06 284 847 50

Groot Utrecht – Midden-Nederland: Jeremy Pot 030 635 10 00

Groot Amsterdam – Noord-Holland: Bas Zonneveld 06 514 163 52

Groot Eindhoven – Limburg – Brabant: Marc van Oijen 06 825 074 73

Groot Rotterdam – Den Haag – Zeeland: Saskia Knuvers 06 510 222 68

 

Inschrijven Nieuwsbrief