Verbaas je zelf met Amtico

Op 03 januari 2019

Met de perfect gesneden vinylvloeren van het Britse Amtico is werkelijk alles mogelijk. Laat je verrassen door de verfijnde vlaggenschipcollectie Signature en de stijlvolle legpatronen uit de Designers' choice-collectie. Of verbaas jezelf, met de grenzeloze maatwerkvloeren Bespoke. The sky is the limit!

Amtico staat voor vrijheid en precisie. De uitgebreide snijmogelijkheden die de nieuwste leverancier in de LEOXX familie aanbiedt, maken van elke vloer een palet van onbegrensde opties. Je kent Amtico misschien al van de Signature collectie, die zich laat kenmerken door originele paletten, kenmerkende designs en verbluffende details. Wil je een stap verder gaan, dan is het tijd om kennis te maken met Designers' choice en Bespoke.

Prachtige vloerdessins met Designers' choice

Met Designers' choice laat het designteam van Amtico haar spierballen zien. Kies uit 20 uitgedachte en gebruiksklare legpatronen, die samen de reikwijdte laten zien van de mogelijkheden die Amtico biedt. Van french weave en muralist tot check en key stone - laat je inspireren en bekijk de specifieke Designers' Choice brochures: 

(of ga naar een productpagina van een Signature item en klik dan door naar drie verschillende brochures Desingers’ Choice onder ‘Productinformatie’).

Misschien passen deze gebruiksklare legpatronen in jouw plannen, maar misschien ben je wel klaar voor een geheel eigen ontwerp. Ook dat is mogelijk, met Bespoke.

Maak een statement met Bespoke

The sky is the limit. Je leest ’t vaak, maar wie kan het écht waarmaken? Met Bespoke van Amtico krijg je de vrijheid om een volledig eigen vloerontwerp te realiseren. Samen gaan we aan de slag om jouw dromen waar te maken. We adviseren je bij productkeuze, legpatroon, afwerking en het gunstigste tegelformaat én zorgen dat er voor stoffeerders een tot in de puntjes uitgewerkt legplan is. Bij LEOXX kunnen we niet wachten om vaker aan het werk te gaan met de custom made vloermogelijkheden van Amtico. We hebben geweldige designs gezien, van superstijlvolle vloerontwerpen tot hele grappige, van Mickey Mouse bijvoorbeeld. Maar denk ook aan prachtige portretten tot een logo of beeldmerk bij de entree. Zo laat je gegarandeerd een WOW gevoel achter bij bezoekers!
 

ONTDEK DE Amtico Signature COLLECTIE

 

  • Verbaas je zelf met Amtico
  • Verbaas je zelf met Amtico
  • Feel free to contact

    Feel Free
    to contact

  • Verbaas je zelf met Amtico
  • Verbaas je zelf met Amtico
  • Verbaas je zelf met Amtico
Inschrijven Nieuwsbrief