Tekenprogramma interieurbouw

Om de opdrachtgever te overtuigen is een heldere 3D tekening van jouw interieurontwerp een musthave. Het geeft de opdrachtgever al vroeg in het ontwerpproces een helder beeld van wat hij van jouw ontwerp kan verwachten. 

Breng ontwerpen tot leven met een tekenprogramma voor interieurbouw

In een 3D tekenprogramma creëer je een levensechte virtuele omgeving waarin jouw ontwerpen tot leven komen. Dit geeft de opdrachtgever de mogelijkheid om het eindresultaat van het ontwerpproces al te ervaren voordat de uitvoering begonnen is.

Maak je 3D interieurontwerp compleet met de vloeren van LEOXX

Onze gehele collectie is te vinden in de volgende tekenprogramma's voor interieurbouw:

Gebruik je een ander 3D tekenprogramma? Zoals AutoCad, pCon.planner of Revit? Dan sturen we de digitale bestanden per mail naar je toe.

Bezoek onze SketchUp workshop voor beginners of gevorderden

Ben je (nog niet) bekend met het tekenprogramma SketchUp voor interieurbouw? Houd dan onze digitale nieuwsbrief en onze website in de gaten. Wij geven regelmatig gratis workshops voor beginners (SketchUp Make) en voor gevorderden (SketchUp Pro). Je kunt ons ook bellen, dan zetten we jouw naam alvast op de geïnteresseerden lijst. 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze SketchUp workshop of het aanvragen van onze digitale bestanden kun je contact met ons opnemen via 030 635 10 00 of info@leoxx.nl. Ook kun je hier gratis stalen opvragen die binnen 24 uur op locatie bezorgd worden. 

tekenprogramma interieurbouw

Feel free to contact

Feel Free
to contact